Da u stvarnosti sretnete Luciusa Malfoya, nikad ga ne biste prepoznali

Foto: Press/Wenn

GLUMAC Jason Isaacs utjelovio je lik zlog Luciusa Malfoya u filmovima o malom čarobnjaku Harryju Potteru, a gledatelji ga pamte po dugoj plavoj kosi i zlokobnom pogledu. Međutim, kada biste "Malfoya" sreli u stvarnom životu, teško da biste ga prepoznali.

55-godišnji Isaacs u stvarnom svijetu izgleda kao potpuna suprotnost jezivom Malfoyu. Krajem godine pojavio se na premijeri novog filma o Mary Poppins gdje je s osmijehom pozirao fotografima.

Britanski fotografi su ga prije nekoliko dana snimili u opuštenom izdanju na plaži, gdje je uživao izležavajući se u crnim kupaćim gaćicama, što je situacija koju biste teško povezali s likom Luciusa Malfoya, a britanski ih je tabloid Daily Mail objavio pod naslovom "Jason Isaacs zamijenio plašt Luciusa Malfoya kupaćim gaćama" te nasmijao fanove glumca.

Inače, Isaacs je otkrio da se on u Harryju Potteru prijavio za lik Gilderoya Lockharta te da je bio veoma ljutit kad su mu ponudili drugu ulogu. Na početku je odbijao lik Malfoya jer je 2003. godine glumio i Kapetana Kuku u "Petru Panu".

"Rekao sam agentu da ih odbije, nisam htio glumiti dva dječja zlikovca odjednom", priznao je Isaacs svoje prve dojmove o liku Malfoya.

Osim u Harryju Potteru, fanove je oduševio i u seriji "Star Trek: Discovery" gdje je glumio lik kapetana Gabriela Lorce, no autori su sada otkrili da se ipak neće pojavljivati i u novoj sezoni, no nisu isključili da će se pojavljivati u budućnosti.

Pročitajte više