Daisy Lowe, 20-godišnja manekenka koja naprosto obožava biti gola

KONTROVERZNA manekenka koja jednostavno voli plijeniti pažnju svojim golim sisama, Daisy Lowe skinula je svu odjeću sa sebe za novo izdanje i-D magazina. Iako smo je već mogli vidjeti prije nekoliko mjeseci kao od majke rođenu u časopisu Paradis, čini se kako je ova 20-godišnja Britanka jednostavno voli biti naga.

Maćeha 20-godišnje manekenke je Gwen Stefani

Na naslovnici i-D magazina za koji su se fotkale i mnoge druge manekenke, poput Elize Cummings, Kate Moss i Naomi Campbell, Daisy izgleda poput filmske dive iz 60-tih. Kćer modne dizajnerice Pearl Lowe i frontmena grupe "Bush" Gavina Rossdalea, sadašnjeg supruga pjevačice Gwen Stefani, počela je snimati razne kampanje s dvije godine, a manekenstvom se profesionalno počela baviti s 15 godina.

Surađivala je s najprestižnijim svjetskim dizajnerima i do sada je krasila mnoge naslovnice poznatih modnih časopisa. Osim što je nosila revije za Coco Chanel, Top Shop, Vivienne Westwood, Burberry i Keren Millen, pojavljivala se na naslovnicama Ellea, GQ magazina, Vogue, Marie Claire te mnogih drugih.

"Mnogo stvari koje pišu o meni su sranja"

Daisy se osim na modnim pistama pojavila i u glazbenom spotu Armanda Van Heldena za pjesmu "NYC Beat", a osim poslovne suradnje s glazbenim producentom Markom Ronsonom, britanska manekenka i Ronson su nekoliko mjeseci bili u ljubavnoj vezi.

"Mnogo stvari koje pišu o meni su sranja. Takve stvari ne utječu na moj život, ali je vrlo iritantno kada me profesorica u školi pita je li sve u redu sa mnom zbog takvih neistina. Jednostavno sam se naučila nositi s tim. Nema smisla zatvoriti se u wc i plakati već je najbolje rješenje razgovarati o tome", izjavila je kontroverzna manekenka kada je imala samo 16 godina.

A.M.
Foto: Egotastic

Pročitajte više