"Dala sam otkaz u KFC-u, postala sponzoruša i u tri mjeseca skupila dovoljno love za stan"

Foto: Instagram

KATIE PLAY uživa u skupocjenim večerama, nosi dizajnerske torbice i nakit, a svi troškovi života su joj plaćeni pa joj je ostalo dovoljno novca da si kupi stan u Sydneyu.

Ako se pitate čime se bavi ova 22-godišnjakinja, odgovor je - ona je sponzoruša.

A prije samo godinu dana njen je život bio bitno drugačiji. Radila je u KFC-u i molila boga da skupi dovoljno novca da si plati godinu fakulteta i preživi mjesec. Danas je jedna od čak 100.000 Australki koje se s ponosom nazivaju sponzorušama (Sugar Baby) te traže sponzore (Sugar Daddies) koji će financirati njihov često raskošan stil života.

Sve je počelo kad se Katie, danas studentica treće godine fakulteta, prijavila na stranicu SeekingArrangement.com u listopadu prošle godine. Nakon što je dugo razmišljala o tome, napravila je profil i počela tražiti sponzore. Nakon što je napravila profil, poruke su joj počele pristizati u roku nekoliko munuta. Njen prvi sponzor bio je nedavno razvedeni muškarac u 30-im godinama koji je samo tražio društvo.

"Htio je nekoga s kim će izaći i jesti junk food i ići u kino. Znala bih ići kod njega i učiti", ispričala je.

Svakog tjedna od njega je dobivala 500 dolara džeparca, no brzo ga je napustila jer je on počeo maštati o stalnoj vezi. Iako je bila spremna na vezu, nije željela biti s njim jer on nije tražio seksualnu partnericu. Ubrzo je našla 32-godišnjaka s kojim se nalazi posljednja tri mjeseca.

"On se bavi financijama i uči me vještinama ulaganja. Viđamo se dvaput tjedno, idemo na spojeve, na večere, u kino i družimo se u njegovom stanu", ispričala je za Daily Mail.

Dodala je da su takve veze slične bilo kojoj drugoj vezi, samo postoji džeparac koji dobiva te da nema pritiska da moraju spavati sa sponzorima. Trenutno od sponzora dobiva 500 dolara tjedno, što joj je dovoljno za kupnju udžbenika, ratu kredita za automobil i režije. Osim toga, poklanja joj skupocjene poklone, poput prstena od nekoliko tisuća dolara i dizajnerske torbice.

"To je definitivno popravilo moj stil života", rekla je, otkrivši da samo njena sestra i najbolja frendica znaju čime se bavi.

"Uvijek sam izlazila sa starijim tipovima pa se nisu iznenadile", rekla je 

Pročitajte više