Daniel Craig: Kardashiani se ponašaju kao idioti

BRITANSKI glumac Daniel Craig najpoznatiji po ulozi Jamesa Bonda, obrušio se na obitelj Kardashian u svom posljednjem intervjuu. U razgovoru za sljedeći broj GQ magazina, Craig je objasnio zašto tako revno čuva svoju privatnost, pogotovo sad kad je interes javnosti velik. Daniel je početkom lipnja tajno oženio kolegicu, britansku glumicu Rachel Weisz, zbog čega ih paparazzi opsjedaju.

43-godišnji glumac je rekao: "Ne bojim se pokazati emocije u javnosti niti pokazati koga volim. Ali jednom kad to prodaš, gotovo je. Ne možeš otkupiti svoju privatnost". Craig je vrlo slikovito ilustrirao što misli o onima koji puštaju paparazze u domove, pa se onda žale da nemaju privatnost: "Ooo, sad želim biti sam. `Jebi se!` Živimo ti u dnevnom boravku. Bili smo ti na rođenju. Snimio si posteljicu i pokazao javnosti i sad bi htio privatnost?"

Kao primjer onoga što misli, spomenuo je sveprisutnu obitelj: "Pogledajte Kardashiane, vrijede milijune. Mislim da nisu loše počeli no pogledajte ih sad. Jasno vam je što mislim. `Hoćete reći da se samo moram ponašati kao idiot da bih bio na televiziji i platit ćete mi milijune?` Ne osuđujem ih. Hm, zapravo očito osuđujem", zaključio je oštro britki Britanac.

Pročitajte više