Danijela Dvornik pred kamerama na liposukciji

Nakon liposukcije, za koju nam kaže da nije "bila strašna", Danijela se par tjedana morala odmarati, što je "prisjelo" njezinu suprugu Dini, koji je za to vrijeme preuzeo ulogu glavne domaćice u kući.

"Zapravo sam otišla na liposukciju samo da bih i Dinu natjerala da nešto radi u kući!" - započinje kroz smijeh Danijela, te nastavlja - "Davno prije sam se već jednom podvrgnula liposukciji, tako da sam znala što me čeka. Sam zahvat nije previše bolan, ali bol se osjeti nekoliko dana poslije operacije. Rezultati se ne vide odmah, tek nakon par mjeseci." - kaže Danijela u razgovoru za Index, dodavši kako je glavni razlog njezina ponovnog odlaska na liposukciju bio njezin "drob".

Danijela, koja se s viškom kilograma bori i trenirajući boks, nije nam htjela otkriti i kakvi su rezultati posljednje liposukcije: "Sami ćete vidjeti u drugoj sezoni emisije."

Snimanje druge sezone prgavoj je familiji, kako nam kaže Danijela, "palo" puno lakše nego snimanje prve sezone, jer su tada reakcije javnosti bile puno burnije: "Radilo se o sasvim novom projektu, no sada nam je već malo lakše, jer su i ljudi navikli na nas."

Danijeli ne pada teško novostečena slava jer, kako kaže, i ne kreće se previše izvan kvarta u kojemu živi, a gdje ju "ionako već svi znaju". Ella, koja je trenutno u osjetljivim godinama, komentare prolaznika i djece u školi ipak doživljava malo ozbiljnije:

"Klinci u školi ne doživljavaju ju nešto drugačije nego prije, znali su ju svi još od ranije, no komentara u tramvaju ili negdje drugdje u javnosti bude. Netko joj ponekada nešto dobaci, a ona se nosi s tim tako da nabije iPod na uši, zakamuflira se ogromnim sunčanim naočalama i ne obazire se".

Dino se sa popularnošću nosi već dugi niz godina tako da mu cijela situacija nije nova. Svi članovi prgave familije, pa i režiser, barem su jednom kazali da je gotovo i da "nema više snimanja".

"Ma, bude dana kada smo si živčani, a dovoljno je da jedan od nas ne bude dobre volje i to je to. Mene najviše živcira to što snimanje počinje u 10 ujutro, a ja se probudim deset minuta prije toga pa ne znam ni gdje sam ni što sam. Kada nas gledam na televiziji, pa sebe vidim nenašminkanu, nije mi baš svejedno, no ne mogu svaki put zadržavati cijelu ekipu dok se uredim. Naživciramo se nekada i zbog malog prostora. Stan je toliki koliki je, a još kada se napuni ljudima, normalno je da će netko nekome ići na živce. Ekipi koja snima naš je stan samo set, pa ulaze i s prljavom obućom, a nama je to stan u kojemu živimo. Iako se trudimo maksimalno svi jedni drugima ići u susret tijekom snimanja, tu i tamo se dogodi da se netko zakači." - otkriva krajem razgovora za Index "kraljica" prgave familije.

B.S.
Foto: RTL

Pročitajte više