Danijela Dvornik priznala od čega živi i kako je financirala put u Indiju

Foto: Instagram

DANIJELA DVORNIK svoje fanove na društvenim mrežama redovito izvještava o novostima u svom životu, u koje spadaju i putovanja. Nakon njenog posljednjeg putovanja u Indiju, zlobnici su krenuli šuškati da ne radi ništa i da živi na račun autorskih prava pokojnog supruga Dina Dvornika.

"Ma znam….od kada ne radim ništa, imam najviše posla. To ti se zove paradoks života. Krenula sam devastirati obalu jer vidim da svi nešto devastiraju. Može me se vidjeti kako tumaram plažama u sitne sate i skupljam kamenje umjesto praznih plastičnih boca, a da ne bi bilo da samo devastiram obalu, ja te kamenčiće oslikavam ručno i tako je nastao brend ReebaWish koji je tek u uzletu, ali polagano ide. Još uvijek više zarađujem od tantijema", rekla je za Flash.hr.

Progovorila je i o putovanju u Indiju.

"Kako sasvim dobro živim od muževih tantijema, tako sam sama sebe počastila putovanjem u Indiju. Bilo je to super iskustvo. Indija je posebna zemlja po svemu. Ja sam bila u GOI. To je turistički dio, tako da je to drugačije od prave Indije. U svakom slučaju, ponovila bih to iskustvo. Čak mi je jednom dok sam se vozila njihovim normalnim vlakovima, palo na pamet kako bi sve Hrvate trebalo dovesti u Indiju na barem 2 tjedna da shvate koliko su zapravo sretni. Sigurno bi cijenili život puno više, a i HŽ", rekla je.

Ovog ljeta organizira u Splitu funky festival, posvećen Dinu Dvorniku. Na pitanje je li doista živjela na račun njegovog imena, odgovara:

"Ma kakvi, eksploatirat ću njegovo ime dok sam živa baš za “dišpet” svima. Zar bi bilo normalno da tamo neki Pero Perić eksploatira ime i djelo moga muža? Moj pokojni muž mi je jednom rekao dok je bio živ: 'Dani, kad jednom umrem, iskoristi sve što možeš i nemoj odustati, jebe ti se što drugi govore. To je tvoje i Ellino', i ja se toga držim k'o Plenković HDZ-a. Razmišljam da pozovem Lidiju Bačić barem da stoji na bini kao prateći vokal…., to garantira planetarnu popularnost festivala. Na festivalu “AJ CHA“ nastupit će Songkillersi, JINXI, Splitska Dica ( NENO BELAN, BAN I DIKTATORI, TRIBUTE TO DINO DVORNIK BAND), mnogi DJ-i i još neki bendovi…, uglavnom, bit će veselo". 

Pročitajte više