Danijela Dvornik se pohvalila da je sredila kuću i pokazala slike

Foto: Instagram

DANIJELA DVORNIK puno vremena provodi na Braču, a često na društvenim mrežama dijeli fotke iz kuće koju sređuje i obavještava pratitelje kako teku radovi. 

Sad je podijelila nekoliko fotografija iz kuće i otkrila da je gotovo potpuno sređena:

"Evo pomalo, moja kućica dobiva konačni izgled iako ima tu još stvari koje treba napraviti, kao kompletna rasvjeta vanjska i unutarnja koju još nisam stavila, ali znam što želim pa moram biti strpljiva.. (strpljen, spašen). Fale i slike na zidu, tapete...", napisala je uz fotke. 

Pratitelji su joj u komentarima pisali kako im se sviđa uređenje, a neki su se i raspitivali gdje je nabavila određene dijelove namještaja. 

"Jako, jako lipo, a sad se ti vrati u ZG, pa to je pravi mali raj svaka čast Danijela, uložila si veliki trud i to se vidi", komentirala joj je jedna pratiteljica, a Danijela joj je odgovoila da se u Zagreb ne namjerava vraćati do Božića.

Nešto ranije objavila je i fotku s uređene terase te uz nju otkrila što još namjerava napraviti. 

"Nakon što sam morala skinuti Jasmin (narast će opet) morala sam napraviti kompromis, da sam koliko-toliko zaštićena (više psihološki i dekorativno nego što me zaista štiti) s ovom trstikom kojoj je cilj da preživi ovu sezonu. Jer dolazi nova ograda i rješenje za hlad. Kako ne idem mlađa, sve podređujem godinama i da se što manje penjem i fizički radim, da ne trčim s prvim kapima kiše i vjetra i sklanjam sve s terase. Sad momentalno radim na još jednom projektu na terasi, to je ona druga strana koju ne pokazujem, jer tu dolazi jedan dugi betonski element koji će ujedno biti radna površina, dio za začinsko bilje, sudoper i plinski roštilj. Želim roštiljati svaki dan ako to želim, bez paljenja vatre i dimljenja kuće, sebe i susjeda oko sebe", opisala je. 

Pročitajte više