Dannii Minogue piše autobiografiju

AUSTRALSKA pop zvijezda Dannii Minogue počela je raditi na autobiografiji koja bi trebala biti objavljena krajem ove godine.

Sestra planetarno popularne Kyle, 38-godišnja umjetnica Dannii, otkrila je američkim medijima kako je započela s pisanjem knjige koja bi trebala otkriti sve tajne njezina uzbudljivog života.

"Knjiga je idealan način da zatvorim jedno poglavlje svog života"


Dannii se javnosti u rodnoj Australiji prvi put predstavila sedamdesetih godina kada se pojavila u nizu televizijskih emisija i showova, nakon kojih se, početkom devedesetih, bacila u glazbene vode. Prije gotovo tri godine Dannii se vratila svojim televizijskim korijenima prihvativši posao sutkinje u popularnom showu "X Factor". Pjevačica je nedavno postala novo zaštitno lice poznate britanske kuće Marks&Spencer, a sa suprugom Krisom Smithom očekuje i prvo dijete koje bi trebala roditi ovog ljeta.

"Osjećam kao da se zatvara jedno veliko poglavlje moga života, a dolazi novo i još uzbudljivije", rekla je Dannii. Mislim da je pravo vrijeme da se prihvatim pisanja i na papir stavim svojih 38 godina. Važno mi je da u knjizi budi svi usponi, ali i svi padovi koje sam doživjela u karijeri, kao i one anegdote koje nikada nisu ispričane", dodala je pjevačica.

Pročitajte više