Dannii Minogue potvrdila da je trudna

DANNII MINOGUE je trudna. Glasnogovornik australske pjevačice potvrdio je nagađanja o trudnoći koja su zadnjih dana kružila medijima.

"Jupi, postat ću tata!"

Lijepa Dannii očekuje prvo dijete s dečkom, igračem ragbija Krisom Smithom. I on je na Twitteru potvrdio sretnu vijest riječima: "Jupi, postat ću tata!".

Članica žirija "X Factora" čekala je potvrdu doktora i sada kada je saznala da je sve u redu, odlučila je sa svima podijeliti vijest. Nije najavila hoće li napustiti posao u najgledanijem britanskom showu, ali je sigurno da je u idućoj sezoni koja počinje u kolovozu neće biti.

Pjevačica je otkrila kako je njezin sedam godina mlađi dečko taj koji je stalno ponavljao da želi dijete i obitelj. "Mislila sam da su cure te koje s takvim stvarima gnjave dečke", rekla je Dannii.

Glasnogovornik pjevačice medijima najavio tužbu

Glasnogovornik pjevačice ljut je na medije koji su objavili neprovjerene informacije, posebno na Daily Mirror koji je objavio članak na koji je Australka reagirala rekavši da će ih tužiti. Naime, zakon zabranjuje medijima da objave informaciju o trudnoći prije nego žena uđe u 13. tjedan.

Par je u vezi od 2008. godine. Upoznali su se na Ibizi, a pjevačica je kratko nakon početka veze rekla kako je on onaj pravi. Iako ne žure pred oltar, Dannii bi voljela da joj Kris stavi prsten na ruku. Sretna vijest oduševila je i sestru Kyle koja jedva čeka da postane teta.

Pročitajte više