Dannyja Mastersona ostavila supruga

Foto: Profimedia

Supruga zvijezde showa iz 70-ih Dannyja Mastersona Bijou Phillips podnijela je zahtjev za razvod samo nekoliko dana nakon što je glumac osuđen na 30 godina do doživotne robije za dvije optužbe za silovanje.

TMZ piše da je njegova 43-godišnja supruga službeno podnijela zahtjev sudu u Kaliforniji u ponedjeljak, a njezin odvjetnik Peter A. Lauzon obratio se medijima.

"Gospođa Phillips odlučila je podnijeti zahtjev za razvod od supruga u ovo nesretno vrijeme. Njezin prioritet ostaje njezina kći. Ovo je razdoblje bilo nezamislivo teško za brak i obitelj. Gospodin Masterson uvijek je bio uz gospođu Phillips tijekom njezinih najtežih razdoblja u životu. Gospođa Phillips priznaje da je gospodin Masterson prekrasan otac njihovoj kćeri", rekao je.

U braku su bili 12 godina.

Plakala je na sudu

Podsjetimo, glumac Danny Masterson osuđen je na 30 godina zatvora do doživotne robije zbog silovanja dviju žena. Zločin se dogodio prije 20 godina.

Sutkinja Višeg suda u Los Angelesu Charlaine Olmedo izrekla je kaznu 47-godišnjoj zvijezdi serije Lude 70-e nakon što je odbacila zahtjev obrane za novo suđenje i saslušala izjave žrtava.

"Gospodine Masterson, vi ovdje niste žrtva. Vaši postupci prije 20 godina oduzeli su drugoj osobi izbor. Vaši postupci prije 20 godina bili su kriminalni i zato ste ovdje", rekla mu je sutkinja.

"Niste osuđeni na temelju glasina, aluzija, tračeva i nagađanja. Osuđeni ste na temelju dokaza koje je 12 ljudi u poroti smatralo vjerodostojnima. Osuđeni ste jer je svaka od žrtava nekome prijavila silovanja nedugo nakon što su se silovanja dogodila", dodala je. Mastersonova supruga je plakala nakon presude.

Pročitajte više