Daria Kinzer: Nisam cura za toples, više sam za slatki mali bikini



DARIA KINZER, koja se proslavila nakon što je predstavljala Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu, kaže kako i nakon Eurosonga ima pune ruke posla. "Što se tiče glazbene karijere trenutačno imam projekte za Austriju i Njemačku, a imam i nekoliko ugovora koje sam potpisala još prije Dore te ih moram odraditi. Osim toga, u planu je još jedan singl u Zagrebu te cijeli album u suradnji s jednom izdavačkom kućom. Dobila sam nekoliko ponuda i skladbi od poznatih hrvatskih skladatelja, međutim, tek sad radimo na tome da izaberemo kompozicije koje najbolje odgovaraju meni i mom glasu", izjavila je Daria.



Kako se još uvijek nalazi na studiju kazališta, filma i medija, a završila je i menadžment, pitali smo je planirali li se po završetku posvetiti karijeri u struci ili u pjevanju: "Kako sam do sada studirala, a i još uvijek studiram, mogu se i dalje posvetiti glazbi, nastupima i angažmanima. Moj je cilj završiti i drugi studij gdje imam još devet ispita pa se onda mogu apsolutno posvetiti pjevanju".

"Moj dečko je poznati pijanist te mi daje instrukcije iz pjevanja"

Kako mnogi hrvatski glazbenici svoja primanja "podebljavaju" snimajući reklamne spotove, pitali smo Dariju može li se lagodno živjeti samo od pjevanja ili su joj potrebni još neki dodatni prihodi, a ona je priznala: "Do sada sam zaradila dovoljno da bih mogla pristojno živjeti, međutim, o nekakvim `milijunima` nema ni govora. Što će još život donijeti je veliki upitnik i hoće li to biti dosta da bih od toga mogla živjeti, za sada još ne znam. Ipak sam na početku karijere".

Daria je u dugoj vezi s dečkom iz Beča pa nas je zanimalo kako je on reagirao na njenu novostečenu slavu i obožavatelje. "Dečko se mom uspjehu jako veselio. On i njegov brat su poznati pijanisti, a njihov otac poznati je skladatelj te je angažiran na bečkoj `Volksoperi` pa je glazbeni uspjeh u njegovoj obitelji nešto posve normalno! On me glazbeno savjetuje, s njim imam instrukcije, a često i nastupe na raznim koncertima", pohvalila nam se Daria.



"Tražim stančić u Zagrebu, planiram se preseliti iz Beča"

Pitali smo je i mislili li se iz Beča preseliti u Zagreb kad je karijeru započela tu, a ona nam je otkrila: "Naravno da mi je cilj doći u Zagreb. U međuvremenu sam pogledala dosta stanova, ali još nisam našla `onaj pravi`! U Zagreb dolazim vrlo rado i veselim se svakom boravku pa sada tražim jedan stančić u kojem bih se dobro osjećala".

"Draži su mi mali slatki bikiniji od toplesa. Mislim da jedna djevojka djeluje puno interesantnije kad ne razotkrije sve svoje čari
"

Kako se bliži ljeto, pitali smo je gdje i s kim planira na odmor pa nam je rekla: "Nakon nastupa koje imam do srpnja planiram ići u Zadar i na Hvar gdje imam brojnu obitelj. Najvjerojatnije ću biti sama ili sa sestričnama jer je moj dečko ljeti posebno jako angažiran tako da vrlo rijetko možemo uskladiti termine". Na pitanje planira li se sunčati u toplesu, Darija priznaje: "Što se tiče toplesa, ipak su mi draži mali slatki kupaći bikiniji. Mislim da jedna djevojka djeluje puno interesantnije kad ne razotkrije sve svoje čari".

"Od obožavatelja dobivam samo cvijeće"

Otkako je pobijedila na Dori te se plasirala na Eurosong, Daria je na Facebooku stekla brojne obožavatelje, ali i obožavateljice. No, kaže kako, iako ima dosta udvarača, nije od njih dobila još nikakve neobične poklone već samo cvijeće, a niti jednog od njih još nije ni osobno upoznala.

Za kraj smo joj postavili pitanje o tome što je najluđa stvar koju je do sada u životu napravila, a ona nam je priznala kroz smijeh: "Bio je to spust po crnoj pisti na skijalištu dok sam tek učila skijati i gdje nisam imala pojma koliko je to opasno! Ali sve je dobro završilo, osim što više ne skijam".

Pročitajte više