Darijo Srna u glazbenim vodama

STOPAMA Slavena Bilića, proslavljenog hrvatskoj reprezentativca, koji je nedavno izdao svoj prvi album s hard rock bendom Rawbau, krenuo je i Darijo Srna, zvijezda hrvatske nogometne reprezentacije.

Večernji list doznaje kako mladi hrvatski veznjak, inače jedan od naših ponajboljih nogometaša u kvalifikacijskim utakmicama za SP 2006, priprema snimanje pjesme s Juricom Popovićem, partnerom modne kreatorice i pjevačice Matije Vuice.

"Ta je glazbena suradnja produkt našeg učestalog druženja za proteklih božićnih i novogodišnjih blagdana, koje smo s Darijem proveli u Zagrebu i rodnom nam Metkoviću." – izjavio je Popović, pa dodao: "Poznato je koliko Darijo voli pjevati, pa je ideja o snimanju njegove prve singl-pjesme došla spontan."

Pjesma koju će pjevati "Darijo Srna" nosi naziv "Ima jedna mala", a bit će snimljena u prepoznatljivom stilu grupe "Gracia", koji Popović naziva etno-danceom.

"Nadamo se da će ta pjesma biti rado slušana - baš kao, primjerice, "Mare i Kate" koju je s Bohemima svojedobno snimio Srnin mentor i menadžer Igor Štimac." – dodao je Popović.

Srna je navodno predložio i snimanje himne za svoj klub, ukrajinski Šahtar, koju će također napisati Jurica Popović.

Pročitajte više