Dario Šimić: Nakon trojice sinova sam tek na pola puta

PROSLAVLJENI hrvatski nogometaš i reprezentativac se nakon 12 godina izbivanja i igranja po europskim klubovima vratio u Hrvatsku gdje je potpisao za svoj matični klub Dinamo. U intervjuu koji je dao za Exkluziv govorio je o poslu, obitelji, planovima za budućnost i svemu onom što će mu faliti nakon povratka u Zagreb. 

"Milano će mi faliti zbog prijatelja, nogometa i mode"

"Dobro se osjećam, a iako je to velika promjena nakon 12 godina, ipak se vraćam kući. Mislim da će mi najviše faliti Milano. Tamo sam upoznao drage ljude i imam puno prijatelja. A Milano je velegrad i centar mode i nogometa, a ono što mi je pružio u profesionalnoj karijeri je izvanredno", pun je riječi hvale Dario koji je, osim u nogomet, veliki zaljubljenik upravo u modu. "Još kada sam bio u Zagrebu kao klinac moda me privlačila. A danas imam par dućana u kojima kupujem, a glavni mi je kritičar moja supruga". 

"Nije lako s tri dečka u kući, uvijek su dva dobra, a jedan je u problemima"

Dario se, kaže, ne boji kraja karijere profesionalnog nogometaša jer ima dovoljno stvari kojima se može i želi baviti. "Ima par stvari koje volim raditi. Mislim da ću na neki način ostati u nogometu, možda kao trener. A moja obitelj, točnije majka i brat, vode privatnu firmu tako da se možda i priključim obiteljskom biznisu". Kad je riječ o obitelji, Dario kaže kako je kod njih uvijek veselo te da nije lako odgajati tri sna. "Ni meni ni Jeleni nije lako s njima. Roko ima skoro sedam godina, Vito ima pet, a Nicolas tri. Teško je s trojicom živih dječaka u kući, a uvijek su dva dobra, a jedan radi probleme. Tako je stalno", rekao je Dario i dodao da je, što se djece tiče, tek na pola puta. Osvrnuo se i na Svjetsko nogometno prvenstvo i otkrio kako će navijati za Italiju. "Italija je moja druga domovina, puno mi je dala i navijat ću za Talijane".

Pročitajte više