David Beckham postao pravi Casanova

SUPRUGA bogatog nogometaša Victoria više ne može mirno spavati jer se gotovo svakog dana u tabloidima pojavljuju nove ljepotice koje su navodno imale ljubavne afere s njenim mužem.

Cijelu stvar zakuhala je Davidova bivša osobna tajnica Rebecca Loos koja se prva javila kao njegova navodna ljubavnica, a nakon nje na red je došla i španjolska manekenka Esther Canadas koja je, po pisanju tabloida, imala niz "bliskih susreta" s Beckhamom.

Najnovija u tom nizu je plavokosa Šveđanka Frida Karlsson koja je ispričala svoju verziju o nevjernom nogometašu.

Ona tvrdi da je upoznala Davida krajem prošla godine u Baselu gdje je igrao na dobrotvornom susretu. Frida objašnjava da je Davidu odmah zapela za oko i brzo nakon upoznavanju počeli su se strastveno ljubiti.

Tvrdi da nisu završili u krevetu, a zlobnici tvrde da "nije došla na red" jer su sljedećeg jutra iz Beckhamove hotelske sobe izašle brojne ljepotice.

Sam nogometaš opovrgava sve takve afere i objašnjava da brojne djevojke na taj način žele stići u novine i uhvatiti bar komadić slave.

Možda mu se i može vjerovati ako se jednog dana ne pojavi neka ljepotica koja će sudski zatražiti provjeru njegovog DNK zbog dokazivanja očinstva. Ipak, Beckham se zna dobro čuvati na terenu i izvan njega.

Pročitajte više