David Beckham slavio rođendan do 6.30 ujutro

SUPRUGA Realovog napadača Victoria Beckham priredila je Davidu raskošnu feštu u madridskom Buddha Baru na koju je, umjesto predviđenih pola milijuna funti, potrošila tek 250.000 funti.

30-godišnji David pojavio se u crnim hlačama od smokinga s crnom raskopčanom košuljom, dok je njegova Victoria u prozračnom kompletiću pokazivala trbuh.

Uz rodbinu i prijatelje, među 120 odabranih gostiju, slavili su nogometaševi suigrači iz Reala Figo, Ronaldo i Owen, dok su ženski dio slavnih osoba predvodile glumica Liz Hurley, pjevačica Geri Halliwell i slavna manekenka Elle Macpherson.

Victoria je uzvanicima prikazala kratki film o Davidovim golovima, a nakon toga su zaplesale vatrene plesačice flamenca.

Engleski DJ Spoony puštao je glazbu za ples do ranih jutarnjih sati, pa su Davidu preostala samo tri sata do odlaska na obavezni trening.

David je od supruge dobio sat vrijedan 15.000 funti, a prisutni su izjavili novinarima kako nema ni traga tračevima njihove bivše dadilje o njihovoj navodnoj bračnoj krizi.

Pročitajte više