Dečko Danijele Martinović pozirao s Dadom iz Smogovaca

Foto: Facebook

DANIJELA Martinović ima novog dečka. Već neko vrijeme u vezi je s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem. Otkako se saznalo za njihovu vezu, samozatajni par privlači pažnju na svakom koraku. Sada je s Josipom fotografiju objavio Alin Kavur, kojega mnogi pamte po ulozi Dade u Smogovcima.

Alin i Plavić pozirali zajedno

"Dečko od Danijele Martinović inspektor Josip Plavić, inače obožavatelj Smogovaca. Josipe, vidimo se u paint ball zabavnom parku", napisao je Alin uz fotografiju s Josipom objavljenu na Facebooku.

Dečko od Danijele Martinović inspektor Josip Plavić, inače obožavatelj Smogovaca ‼️ Josipe vidimo se u paint ball zabavnom parku.

Objavljuje Alin KavurUtorak, 7. ožujka 2023.

Danijela je novog dečka upoznala prije godinu dana

Podsjetimo, Danijela je Plavića upoznala kada je njezina odvjetnica prije otprilike godinu dana podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Policija je slučaj brzo riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti.

"Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove", rekla je Danijela za Gloriju.

Osim što je Josip inspektor, on je i glazbenik. Pjevač je i gitarist, kako se može pronaći u lokalnim novinama, "jedinog dugoselskog rock benda" nazvanog Izvan Zakona.

Pročitajte više