Dečko kojem je Martina dala zlatni gumb: "Dosad sam u životu postigao jako puno"

Foto: Instagram

MLADI pjevač Marko Antolković iz Lojnice sinoć je ostavio bez riječi članove žirija Supertalenta, a publiku je doveo do suza te je zaslužio zlatni gumb od Martine Tomčić. 

Marko se nakon emisije preko Instagrama zahvalio svima i prenio svoje dojmove nakon svega.

"Ja još uvijek teško, čak i nakon što je prošlo tri mjeseca od snimanja, sabirem misli i obuzdajem osjećaje. Ne znam ni sad što bih rekao osim Bogu hvala na talentu koji mi je usadio i dao mi da s njim nešto u životu postignem. Dosad sam u životu postigao jako puno toga, imam divne prijatelje koji su bili uz mene svakog trenutka, roditelje kakve bih poželio svakome, dalje da ne nabrajam, no ovo postignuće je iznimno posebno i drugačije od dosadašnjih. Dobiti zlatni gumb u okruženju raznih talenata, iznimna je čast. Nadam se da će i dalje sve teći svojim tokom te da ću uspjeti ispuniti barem dio onoga što bih htio", napisao je uz fotografije i snimke iz emisije.

Inače, Markov glas je već jednom oduševio širu javnost, i to nakon što se snimka njega kako pjeva ispred pothodnika kod zagrebačkog Glavnog kolodvora pojavila na internetu.

Pročitajte više