Deset iznenađujućih stvari koje muškarci smatraju atraktivnim kod žena

Foto: Instagram

VJEROJATNO ste, poput nas, mislili da muškarci padaju samo na lijepe žene, no to nije istina. Zapravo, stvari koje im se sviđaju kod žena nemaju nikakve veze sa savršenim tijelima, seksi donjim rubljem ili atraktivnim izgledom.

Bright Side je popisao iznenađujuće stvari koje se muškarcima sviđaju.

Jutarnje rastezanje

Naravno da muškarci vole kratke suknjice i visoke potpetice, no promatranje žene u okruženju u kojem se osjeća ugodno, poput njenog doma, može biti čak i više seksi od toga. Muškarci vole promatrati kako se rastežete nakon ustajanja u svojoj pidžami. Žene im u tim trenucima ostavljaju dojam ranjivosti i otvorenosti.

Kosa koja nije tip-top sređena

Možete izgubiti vrijeme i novac na sređivanje svoje kose, no muškarcima će se uvijek više sviđati žene s prirodnom kosom. Štoviše, prirodna kosa muškarce više privlači od savršeno stiliziranih kovrča.

Bez šminke

Većina muškaraca preferira žene koje izgledaju prirodno ili uopće ne nose make up. Naime, osim što vole da djevojka izgleda prirodno, nije im neka fora ni kad ostanu zamrljani ružem nakon što je poljube. Make up je muškarcima češće problematičan, a ne privlačan.

Zaobljeni trbuščić

Suprotno uvriježenom mišljenju, mišićavi trbuh koji je potpuno ravan nije ono za čim većina muškaraca čezne. Njima nema ništa ljepše od žene čiji je trbuščić zaobljen i mekan. Jedna od najseksi žena svih vremena Marilyn Monroe je rekla: "Žena bez trbuščića je poput kuće bez balkona".

Borice

Bore smetaju ženama više nego muškarcima. Zapravo, muškarci nekoliko novih linija na ženskom licu smatraju privlačnima, jer na kraju krajeva, bore su znak iskustva, mudrosti i majčinstva.

Pošten apetit

Žene koje su pretjerano zabrinute time što jedu ne privlače većinu muškaraca. Zdrav apetit znači da ste dovoljno samopouzdani i da ne brinete o tuđem mišljenju. Takve žene osvajaju muškarce, no pripazite, ne morate se ni prejedati pred njim.

Naočale

Naočale u tinejdžerskoj dobi nisu baš najpoželjniji modni dodatak, no kad odrastete, s njima možete izgledati seksi. Štoviše, muškarci češće primjećuju žene koje nose naočale, a one ostavljaju dojam samopouzdane i neovisne žene.

Bijele crte od bikinija

Ženama smetaju, no muškarcima nimalo nisu mrske. Naprotiv, muškarcima je seksi kontrast preplanulog tijela i bijelog područja.

Maksi suknje

Duga lepršava suknja nije ništa manje seksi od minice. Duge suknje izgledaju poput tajne koju treba riješiti. Čak i ako je vidio vaše noge milijun puta, duga suknja probudit će njegovu maštu.

Bose noge

Većini je muškaraca pogled na ženska stopala jako seksi.Davno su prošli dani kad muškarci nisu mogli vidjeti bosa ženska stopala do braka, no i dalje im je ovaj dio ženskog tijela jako privlačan. 

Pročitajte više