Destiny´s Child namlatile lovu pričom o kraju pa se ponovo okupile

DESTINY'S CHILD prije nekoliko su se godina zahvalile publici, rasplakale se i krenule u samostalne karijere, ali su se predomislile i izdale još jedan album. Onda su opet zaplakale na pozornici i držeći se čvrsto za ruke izjavile kako će "doživotno biti prijateljice, ali više nikad neće pjevati skupa". Dvije godine nakon toga, evo ih opet - Kelly Rowland najavila je kako će izdati novi album i odraditi još jednu turneju, ali kad im se "poklope rasporedi".

"Oduševljene smo što ćemo opet surađivati! Sad je sve pitanje vremena - trebamo se uskladiti kako bismo ušle u studio", rekla je novinarima Kelly Rowland i tako najavila još jedno, tko zna koje po redu, okupljanje svjetski poznate ženske grupe. Unatoč respektabilnim solo uspjesima, Beyonce se tako ne može odvojiti od prijateljica koje poznaje od djetinjstva, a s kojima je zaradila milijune dolara i postigla slavu u svim dijelovima svijeta.

Nakon raspada grupe, članice su krenule u samostalne karijere, ali je Beyonce jedina ostvarila značajni uspjeh. Kelly Rowland imala je veliki hit "Dilemma" te izdala dva albuma, ali nije naišla na veliki odjek u rodnoj Americi pa se preselila u London. Michelle Williams izdala je nekoliko gospel albuma i postala je omiljena u američkoj kršćanskoj zajednici, a proboj na američku top listu pop hitova nije ni pokušala.

M.A.

Pročitajte više