DiCaprio ima novu manekenku: Više ne lovi bivše cure svojih kolega nego bivše njihovih sinova

Foto: Instagram/YouTube

OSIM da je odličan glumac, dvije stvari su poznate o Leonardu DiCapriju. Prva je da je jedva osvojio nagradu Oscar, a druga da zbilja, zbilja, zbilja voli manekenke.

Gisele Bundchen, Bar Refaeli i Nina Agdal samo su neke koje su se našle na dugoj listi njegovih cura manekenki, no Leo je sad spustio dobnu granicu za svoje potencijalne cure.

Ukratko, više ne hoda s bivšim curama svojih kolega, nego s bivšim curama sinova svojih kolega. Tako su ga paparazzi uhvatili tijekom druženja u New Yorku s 22-godišnjom manekenkom Sarom Snyder, koja je donedavno hodala sa sinom Willa Smitha, Jaydenom Smithom.

Leonardo je najprije posjetio aukciju djela svog imenjaka Leonarda Da Vincija u Christie'su, a potom se pojavio na večeri s plavokosom manekenkom i nekoliko prijatelja.

Saru su, osim veze s Jaydenom, proslavile i njezine golišave fotke na Instagramu, na kojem je prati 1,5 milijuna ljudi, a nosila je i revije za slavne kreatore kao što su Dolce & Gabbana, Calvin Klein i Hugo Boss. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Leonarda DiCaprija, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Leonardo DiCaprio.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više