DiCaprio skočio u zaleđeno jezero da bi spasio svoja dva psa od utapanja

Screenshot: Youtube

GLUMAC Leonardo DiCaprio riskirao je život kako bi spasio svoja dva haskija tijekom snimanja filma Don‘t Look Up.

Jedan od glumčevih haskija propao je u rupu na zaleđenom jezeru u Massachusettsu tijekom snimanja filma Don't Look Up redatelja Adama McKaya, a kad je DiCaprio shvatio da je pas u jezeru, skočio je za njim. Drugi haski, koji je bio u blizini, bacio se u jezero kako bi pomogao gazdi i prvom psu, pa je u hladnoj vodi nastala poprilična gužva.

DiCaprio je ovu priču ispričao tijekom gostovanja u emisiji Around The Table Entertainment Weeklyja, gdje je gostovao s kolegicom Jennifer Lawrence i redateljem filma Adamom McKayem.

"Moji haskiji žive u Kaliforniji i ne razumiju koncept zaleđenog jezera", započeo je priču glumac, ali ga je Lawrence prekinula i ukratko prepričala događaj umjesto njega.

Glumica Meryl Streep prva je primijetila da je jedan pas upao u zaleđeno jezero, a DiCaprio je pojurio spasiti ga. Za njim je krenuo drugi haski i skočio u vodu dok je glumac pokušavao prvog izvući na površinu.

"Jedan je haski počeo lizati drugog koji se utapao, a onda smo svi zajedno bili u smrznutom jezeru", rekao je glumac, dodavši da se nakon spašavanja pasa presvukao u čistu odjeću i ugrijao u automobilu.

"Ta dva haskija su apsolutni tornado, potpuno su ludi", rekao je McKay.

DiCaprio je prošle godine udomio Jacka i Jill, mužjaka i ženku haskija koji su nerazdvojni. Kada glumac nije prisutan, o njima se brine njegova djevojka, manekenka Camila Morrone. Par ima još jednog psa, ženku haskija Sally.

Pročitajte više