Dijete iz pakla? Nakon leta bila u modricama, a stjuard joj je rekao da on nije dadilja

Foto: The Sun

PUTNICA leta zrakoplovne tvrtke Delta požalila se kako je zadobila modrice nakon što ju je dijete iza nje navodno više puta šutnulo. No nakon što je o tome obavijestila posadu, rekli su joj da je sama kriva.

>>>VIDEO Demonsko dijete: Punih osam sati maltretirao putnike na letu, a majka nije napravila ništa<<<

Sally Canario iz Los Angelesa bila je na noćnom letu za Minneapolis 2. travnja kad se dogodio incident, piše The Sun. "Bila sam uz prozor, pokušavala sam spavati tijekom leta", rekla je te dodala kako je kći neznanca pokušavala spavati s glavom u majčinom krilom, a nogama "svud po njoj".

Tvrdi da je curica vrištala, plakala i ritala se na sve strane, no tvrtka je, kaže, nije htjela "staviti na sigurnije sjedalo". Sally, koja je i sama majka troje djece, tvrdi da joj je stjuard poručila kako on nije dadilja, već da problem riješe same.

"Niste ozlijeđeni... čuo sam da stvarate probleme obitelji do vas", rekao joj je. Sally tvrdi kako to nije istina, a umjesto da krivi obitelj, obrušila se na zrakoplovnu tvrtku i njihovu politiku oko prodaje last minute karata obiteljima.

U međuvremenu, kontaktirali su je iz tvrtke i ispričali se za incident. "Žao nam je što smo saznali za neugodno iskustvo koje je korisnica opisala. U direktnom smo kontaktu s tom korisnicom dok prikupljamo više informacija o slučaju", rekao je glasnogovornik tvrtke za britanski tabloid.

Pročitajte više