Dikan nastavlja s primitivnim ispadima, izvrijeđao Galu Svilan: "Brbljava spodoba i kćer bijednika"

Foto: Facebook

JOSIP RADELJAK nastavlja s primitivnim ispadima na društvenim mrežama. Nakon što se obrušio na Index i izvrijeđao Davora Jurkotića, žrtvu je (opet) pronašao u Gali Svilan.

Kći pokojnog novinara Siniše Svilana na Facebooku se našalila na Dikanov račun, što on nije prihvatio najbolje pa je popljuvao nju, ali i njezinu majku. No nije stao samo na tome.

“Naravno da nisam ja izvrijeđao nekakvu Galu – NIKO I NIŠTA je pokušala uvrijediti mene pa je dobila prepotentna balavica samo dio onoga što je zaslužila – a zaslužila je vjerujte i gore!! Ta brbljava spodoba je samo kćer bijednika oca njenog (sumnjivog seksualnog ustroja) koji je živio od medijske ucjene i klevete! A gospođi Svilanovoj se izvinjavam, jer nisam valjda dobro čuo – možda nije bio poštar već vodoinstalater, ili tako nešto!?”, napisao je 74-godišnji Dikan u komentarima.

 

Naravno, izazvao je lavinu reakcija, a osim pokojeg zalutalog komentara podrške, uglavnom je riječ o zgražanju. Gala Svilan pak je nastavila s humorom. "Čovječe, ovoliko friend requestova nisam u životu vidjela, možda zahvaljujući Radeljaku nađem dečka", našalila se.

Pročitajte više