Dikan: Vlatkin novi dečko mora biti bogat, po mogućnosti "šaner"

"VLATKIN budući izabranik mora biti bogat, po mogućnosti da je 'šaner' kako bi ona barem triput dnevno mogla mijenjati haljine te se svugdje fotografirati, jer ona to voli", rekao je inženjer Josip Radeljak u intervjuu za Red Carpet. Dikan je, naime, nakon niza objava da je pomirenje bivših supružnika na pomolu, odlučio podsjetiti javnost na te napise (koji su prestali prije dva tjedna) i iskoristiti priliku da još jednom pljune na svoju bivšu.

"Zaista se nismo pomirili. Mislim da Vlatka upotrebljava dvosmislene izjave u medijima pa zato to mnogi misle, a sve to radi kako bi opet plasirala svojih pet-šest fotografija", smatra Dikan. Prema njegovim riječima njihov se brak nije raspao zbog preljuba (o kojem je sam obavijestio javnost uvijek gladnu prljavog rublja), nego "zbog zlostavljanja male Lane". Radeljak misli da ga je Vlatka počela varati tek "nakon što je shvatila da će morati prestati zlostavljati Lanu i nakon što je on stao na kraj njezinu bespotrebnom trošenju novca". 

"Teško mi pada što Lana ne želi vidjeti Vlatku"

Inženjer tvrdi da Lana nakon svega ne želi vidjeti Vlatku Pokos, što njemu (ako mu želimo vjerovati) izuzetno teško pada. "Lana se osjeća povrijeđeno, ostavljeno. A to joj je već drugi takav šok", rekao je Dikan misleći na pogibiju Lanine biološke majke, glumice Ene Begović, kao prvi šok.

"Eventualna pomirba mogla bi se dogoditi tek kad bi se Vlatka u potpunosti promijenila, no ne vjerujem da je to moguće", rekao je Radeljak. On je otvoren za novu ljubav, a htio bi je pronaći u "dobroj ženskoj duši" koja bi iskreno voljela Lanu i njega.

A.M.
Foto: Index

Pročitajte više