"Dino, bubaš ti puno": Osvanula snimka Ive Šulentić i Dine Jelusića iz 2003.

Screenshot: HRT/TikTok

HRT je na TikToku objavio snimku iz 2003., s hrvatskog izbora za dječju pjesmu Eurovizije u kojem je pobijedio 11-godišnji Dino Jelusić s pjesmom Ti si moja prva ljubav. Izbor je vodila Iva Šulentić, koja je popričala s Dinom i upitala ga je li u publici i njegova prva ljubav. 

"S nama je 152 centimetra visok, 40 kilograma težak Dino Jelusić. Imaš ti veliku ekipu ovdje. Je li među njima tvoja prva ljubav?" upitala ga je, a on joj odgovorio: "Pa, stvarno, ja se više ni ne sjećam tko je bila moja prva ljubav." 

@hrvatska_radiotelevizija Iz HRT-ove arhive: Mentor iz #TheVoiceHRT Dino Jelusić na počecima karijere 2003. #dinojelusick #arhiva #hrt #zavas #fyp #hrvatskaradiotelevizija ♬ original sound - HRT

Prije nego što je zapjevao na pozornici, Dino je pozdravio navijače i rekao da pozdravlja "svoju prvu ljubav iz restorana". "Glavno da si ti meni lijepo spustio i rekao da se ne sjećaš prve ljubavi", komentirala je Iva.  

"To sam bubnuo", rekao joj je na to Dino, a Iva zaključila: "Bubaš ti puno." 

Dino je nakon uspjeha na Euroviziji ostvario međunarodnu glazbenu karijeru, a gledatelji ga trenutno mogu pratiti u ulozi mentora u showu The Voice Hrvatska, koji, uz Ivana Vukušića, vodi Iva Šulentić. 

Pročitajte više