Dirljiva poruka bubnjara Eaglesa naježila Instagram

Foto: Instagram

GOTOVO dva tjedna nakon terorističkog napada u Parizu,oglasio je Julian Dorio. Bubnjar benda Eagles of Death Metal na čijem su se koncertu dogodila brutalna ubojstva, prekinuo je šutnju i na Instagramu objavio dirljivu poruku.

"Bila mi je čast što sam sa svojim kolegama iz benda svirao pred jednom od najenergičnijih publika kada se na polovici koncerta dogodilo nezamislivo. Apsolutno i nepotrebno zlo svijet je okrenulo naopačke. Neopisivo sam zahvalan što sam uspio pronaći izlaz iz dvorane, ali tugujem za onima koji nisu, među kojima je i naš prijatelj, Nick Alexander. Moje misli su s njihovim obiteljima. Na sigurnom sam, u svom domu", piše Julian te dodaje: "Ali sada imam obitelj u inozemstvu. Arthuru koji je bježao od smrti meni uz rame i nesebično nas stavio u taxi prije nego je sam u njega ušao - hvala ti. Fabrice, obožavatelju koji mi je posudio mobitel da nazovem svoju suprugu Emily i smirim ju - hvala ti. Svima koji su se svojom hrabrošću, suosjećanjem i ljubavlju borili protiv tog neizmjernog zla; Vi ste moji heroji. Posljednje, ali ne i manje važno, ne možete zamisliti koliko cijenimo potporu koju nam šaljete. To je nešto što nikada neću zaboraviti. Zauvijek sam promijenjen, ali oslanjam se na ljubav koja nas okružuje. Brojim dane do trenutka kada ću moći završiti taj koncert. Šaljem vam mir i ljubav."

Julian je originalni član američkog rock sastava "Whigs", te nije stalni član Easglesa već svira s njima svira samo na turnejama.


Prije nekoliko dana progovorio je i pjevač Jesse Hughes koji je opisao kako su se obožavatelji sakrili u njegovu garderobu nakon što je napad započeo, no teroristi su ih pronašli i sve su pobili, osim jednog koji se sakrio ispod kožne jakne. Potreseni pjevač tada je kroz suze ispričao i kako je velik broj obožavatelja ubijeno jer nisu htjeli napustiti svoje prijatelje u dvorani. Cijeli intervju još uvijek nije izašao u jasvnost. 

Pročitajte više