Dizajner Hanine vjenčanice o komentarima: O ukusima se ne raspravlja

Foto: Instagram/Miroslav Lelas/PIXSELL

SPLITSKI dizajner Jurica Pirić iz brenda Arileo zaslužan je za vjenčanicu Hane Huljić, koja se udala za glazbenika Petra Grašu ove subote. U razgovoru za Index otkrio je kakve su bile Hanine želje za haljinu.

"Ona je sklona retro haljinama, kombinacijama, tako da je i haljina bila izrađena u tom stilu. Želja nam je bila da izgleda što je više moguće vintage, kao da je doslovno nastala prije 50 godina. Mislim da smo taj efekt postigli i osobno smo jako, jako zadovoljni kako je Hana to ponijela", rekao nam je Jurica.

Mišljenja javnosti o Haninoj vjenčanici su podijeljena, a Jurica kaže da se o "ukusima ne raspravlja".

"Komentari i reakcije publike mogu biti različiti, ali to je i poanta. Nismo svi istog ukusa i nemamo svi isto mišljenje o modi. Reklo bi se: 'o ukusima se ne raspravlja'. Tako da ću ja reći kao dizajner da se ne bih usudio komentirati nikoga, ali normalno, komentari mogu biti ovakvi i onakvi. Sve je to normalno za ljude", kaže.

"Ja smatram da sam odradio svoj posao kako treba. Komentari meni osobno nisu bitni. Smatram da je Hana bila prezadovoljna i ja sam vidio da je zadovoljna. Mi smo se taj dan osjećali dobro", dodaje.

Otkrio je i kakvi su Hana i Petar Grašo bili na vjenčanju te kako je bilo s njima surađivati.

"Moram priznati, ja sam bio i na snimanju, to su dvoje savršenih ljudi za raditi. Poželio bih svakom dizajneru da s takvim ljudima radi jer oni su toliko neopterećeni. Dugo godina se bavim ovim poslom i različitih mladenki ima koje same sebi znaju stvoriti probleme, što ih uvijek upozoravam da nije potrebno jer to je dan kad se slavi ljubav, a ne dan koji bi trebao biti pod stresom", govori splitski dizajner.

Nije bilo stresa uoči i tijekom vjenčanja, kaže Jurica.

"Oni su bili pravi primjer kako se to vjenčanje treba proslaviti. Bez opterećenja, bez obzira na to što je bio pritisak javnosti, oni su to tako odradili bez ikakvog stresa i ja im skidam kapu. Poželio bih svim mladencima da imaju energiju kao njih dvoje. Tko je god bio s nama dok smo pripremali taj dan, svi smo uživali. Bili smo u toliko pozitivnoj atmosferi", rekao je dizajner.

Pročitajte više