Đani Stipaničev: Apsolutna je neistina da neću više nastupati u showu Zvijezde pjevaju

NAKON što su neki mediji objavili da Đani Stipaničev "više nikad" neće nastupati u popularnom realityju Zvijezde pjevaju, pjevač je u razgovoru za Index to demantirao i rekao da su mu riječi izvučene iz konteksta te stavljene u naslov.

"Nisam rekao 'nikad više' showu Zvijezde pjevaju"

"Apsolutna je neistina da sam to izjavio, pogotovo nije istina da odlazim zbog reakcije žirija", rekao nam je Đani i pojasnio: "Nisam rekao 'nikad više' showu Zvijezde pjevaju. Rekao sam samo da ću dogodine uzeti odmor zbog brojnih obveza, a i četvrti mi je put, imam pomalo deja vu osjećaj", kaže nam šibenski pjevač. U showu, kaže, uživa i nikako ga ne namjerava napustiti. "Meni je show fenomenalan, vrhunska zafrkancija i jako pozitivna atmosfera. Toga nema nigdje", smatra Đani i dodaje da su se njegove izjave mogle krivo shvatiti, jer je bio razočaran žirijem. Neobjektivnost žirija je jedna od rijetkih stvari u showu koja mu je zasmetala.

"Odgovorno tvrdim da smo mogli biti drugoplasirani ili trećeplasirani, a ne četvrti"

"Mi smo komentirali ocjene žirija od prije i znalo je biti nelogičnosti. Barem kako smo mi čuli pojedine kandidate", rekao je pjevač, dodavši da u backstageu možda nemaju dobar razglas, ali "mogu čuti pjeva li netko za 7, 8 ili 10". "Ovog su tjedna odlučili zaoštriti kriterije, ali čini mi se preko naših leđa. U kontekstu drugih parova odgovorno tvrdim da smo mogli biti drugoplasirani ili trećeplasirani, a ne četvrti", smatra Stipaničev. "Masa prijatelja i poznanika mi je rekla da je ocjenjivanje bilo neobjektivno. To su i kolege rekli. Bili smo ocijenjeni po nekim drugim kriterijima", dodaje.

"Pa nije to Zvijezde bildaju ili Zvijezde vježbaju. Zar bih se trebao valjati po podu?"

Đani je vrlo zadovoljan subotnjim nastupom, a za Mare smatra da je dosad najbolje otpjevala. "Oni pričaju o nekom 'energetskom nivou'. Pa nije to Zvijezde bildaju ili Zvijezde vježbaju", smije se pjevač i pita: "Zar bih se trebao valjati po podu?", čudio se Šibenčanin dodajući da njega zanima "točnost pjevanja i falšanje", dok je sve ostalo sporedno. Misli da se pričom o stajlingu i koreografiji odvlači pažnja publike, jer je prvenstveno riječ o pjevačkom natjecanju.

"Mare se jako pripremala, studiozna je i malo ju je to više pogodilo"

Njegova pjevačka partnerica Mare Milin nije bila dostupna za razgovor, jer je isključila mobitel, ali Đani nam je objasnio da je nju to sve prilično pogodilo. "Bio sam jako sretan nakon ispadanja jer imam puno obveza. Prilično mi je laknulo, ali Mare je to jako ozbiljno shvatila. Jako se pripremala, studiozna je i malo ju je to više pogodilo", rekao nam je Đani Stipaničev. Na pitanje hoće li ponovno zapjevati s fotografkinjom, po uzoru na Marka Tolju i Tamaru Loos koji su nastupali na Markovu koncertu, Đani nam je rekao da bi to volio. "Ako bude prilike za to, sigurno hoćemo", kaže pjevač.

Pročitajte više