Djevojka Jonasa Atlberga zaplakala zbog Ekatarine Ivanove

EKATARINA IVANOVA i njezin sustanar Jonas Atlberg započeli su pravu romansu u Celebrity Big Brother reality showu u Velikoj Britaniji. Nakon što su skriveni izmjenjivali nježnosti u njegovom krevetu, jučer su se poljubili ispred svih sustanara. To ne bi bilo ništa čudno da mladi Jonas nema djevojku, a Ekatarina navodnog dečka.

No, pod utjecajem alkohola oboje su popustili međusobnoj privlačnosti. Jonas je mladu starletu nedavno opisao kao svoju srodnu dušu, ali i nastavio: "Ja sam preveliki čistunac za nju"! Ekatarina je svoj odnos s Jonasom opisala kao "bezazleno koketiranje" te to radi isključivo iz dosade. No, osmijeh koji je blistao na njezinom licu dok joj je mladi Šveđanin šaputao na uho, dali su naslutiti da fatalna Ruskinja nešto osjeća prema DJ-u.

Ostali stanari britanskog Big brothera sugerirali su mladom paru da bi trebali napraviti dijete u kući. I dok svi uživaju gledajući avanturicu novopečenog para, u vanjskom svijetu nisu svi baš tako sretni ovim spojem. Naime, švedska manekenka Olivia Maria, Jonasova djevojka, navodno se rasplakala kad je vidjela kako ju dečko vara pred milijunskim gledateljstvom. Iako Olivia nije ništa htjela komentirati za medije, njezin prijatelj izjavio je da ju je Jonas često varao te su u vezi koja se često prekida.

Pročitajte više