Do orgazma vožnjom preko "ležećeg policajca"

ŽENE koje imaju problema s postizanjem seksualnog vrhunca (odnosno njihovi partneri) odnedavno mogu, za "samo" 1800 dolara, riješiti svoj problem petominutnom operacijom.

Ginekolog i estetski kirurg iz Los Angelesa dr. David Matlock započeo je s praksom ubrizgavanja kolagenske injekcije u vaginu, koja čini G-točku puno osjetljivijom na podražaje.

Možda čak i previše osjetljivom, dodali bi zlobnici, jer neke žene koje su dale napraviti dotični zahvat tvrde kako su postale toliko osjetljive da doživljavaju orgazme dok vježbaju u teretani ili kad se automobilom prevezu preko "ležećeg policajca".

Prema tvrdnjama dr. Matlocka, zbog injekcije kolagena (koji se inače koristi za "poravnjavanje" bora u estetskoj kirurgiji) područje oko G-točke natekne, što ju čini bitno osjetljivijom, pa je shodno tomu puno lakše doći do vrhunca u seksu.

Sama operacija stoji oko 1800 dolara, a G-točka ostaje vrlo osjetljiva oko četiri mjeseca, nakon čega valja ponoviti proceduru.

"Neprestano me zovu zahvalni muškarci, koji mi govore kako se više ne moraju truditi ni upola kao prije kako bi zadovoljili svoju partnericu." - izjavio je dr. Matlock.

No, britanski su ginekolozi već digli glas protiv ovakve metode seksualne terapije.

"Ova tehnika je totalno nelogična. G-točka se ne može vidjeti, pod uvjetom da uopće postoji. Radi se o nastavku vlakana koja izlaze iz klitorisa." - kazao je John Studd, ginekolog u westminsterskoj bolnici.

Bilo kako bilo, ostaje nam samo nada da seks uskoro neće postati nešto što će se upražnjavati pritiskom na gumb, bez potrebe za fizičkim partnerom.

Pročitajte više