Dobila otkaz u kafiću pa skočila preko pulta i napala šefa: Vrati mi moje stvari

Screenshot: X

DRUŠTVENIM mrežama kruži viralna snimka koja je nastala 13. siječnja u kafiću u međunarodnoj zračnoj luci Hartsfield-Jackson u Atlanti, a prikazuje zaposlenicu kako divlja nakon što je saznala da je otpuštena. 

Kad se naljutila zbog svađe s kolegom, intervenirala je uprava, no to je samo pogoršalo situaciju. Zaposlenica je otpuštena, a viralni video incidenta počinje tako što traži svoje "stvari", odnosno jaknu i torbu koje su bile iza pulta. 

Bivši kolege ne daju joj da uđe iza pulta i viču joj da "odšeta", a potom ju je blokirao muškarac u crvenoj košulji. Zatim pokušava podignuti stolicu, no drugi zaposlenik brzo ju je zgrabio za ruku. 

Skočila na pult 

Poslije toga pokušala je otići iza pulta, ali ju je drugi zaposlenik zgrabio i bacio na pod, a nakon što je ošamarila čovjeka ispred sebe, činilo se kao da odlazi iz kafića. 

Međutim, tada se iznenada ponovno pojavila i skočila preko pulta, no zaposlenici su je brzo uhvatili dok je vikala: "Skini se s mene!" Naposljetku je izašla noseći svoju jaknu i torbu. Srećom, nema ozlijeđenih, a policija nastavlja istragu. 

Pročitajte više