Glumica (50) otkrila da koristi botoks i oduševila iskrenošću

Foto: Profimedia

GLUMICA Olivia Colman otkrila je u intervjuu za BBC Radio 2 da je tijekom godina puno puta stavljala botoks na lice. 50-godišnja dobitnica Oscara je u emisiji promovirala svoj novi film Wicked Little Letters s kolegicom Jessie Buckley (38). Kada je glumica otkrila da je samo godinu dana starija od voditelja emisije Vernona Kaya (49), rekla je da izgleda dovoljno staro da mu može biti majka. 

"Izgledaš jako mlado. Koliko si puta stavljao botoks na lice?" pitala ga je Olivia, a on joj je odgovorio da ga nikad nije koristio. Voditelj je glumici postavio isto pitanje, a ona je priznala da ga je koristila. “Oh, puno puta sam ga koristila”, otkrila je, a na pitanje je li to boljelo, odgovorila je: “Da, to su ti igle u licu.” Video je objavljen na TikToku, a mnogi pratitelji su pohvalili Colman zbog iskrenosti.

@bbcradio2 Vernon Kay and Olivia Colman found out they were the same age when recording #TenToTheTop 😂 Listen to the podcast on BBC Sounds 🎧 #vernonkay #oliviacolman #jessiebuckley ♬ original sound - bbcradio2

Obožavatelji glumice su pohvalili njezinu iskrenost

“Nesposobnost Olivije Colman da filtrira svoje misli je ono za što živim”, “Volim Oliviju Colman. Volim njezinu iskrenost”, "Kraljica Olivia je koristila botoks!!? Što? Izgleda tako dobro i prirodno!!”, "Izgleda fantastično. Ne pripisuju sve zvijezde svoju kožu bez bora dobrim genima, hvala Bogu", komentirali su neki. 

U intervjuu za Harper’s Bazaar 2021. Colman je iskreno govorila o svojim kompliciranim osjećajima u vezi sa starenjem dok je promovirala svoj film Father. Osvrnula se na proces snimanja, ističući da je to često bio jasan podsjetnik na to koliko starenje može biti teško.

“Moja mama je uvijek govorila 'starost nije za slabe'". Učinit ću sve što je potrebno da sve ove stvari držim podalje što je duže moguće. Plivanje u hladnoj vodi trebalo bi biti jako dobro za demenciju pa ću to početi raditi", kazala je glumica. 

Pročitajte više