Doček Nove 2016 godine u prekrasnom interijeru zagrebačkog kluba Moon!

Foto: Press

NOVI zagrebački klub Moon, otvoren 17. listopada 2015., može se pohvaliti jednim od najljepših interijera u gradu Zagrebu, a i šire. Također, posjeduje najkvalitetniji klupski sound i light sustav. Orijentiran na stranu mainstream glazbu, ne privlači samo urbaniju domaću publiku, već i mnoge goste iz inozemstva.

Prekrasan V.I.P. prostor s vlastitim šankom i vlastitim WC-ima, stražnjim ulazom, te izrazito ugodnim separeima najveći je adut kluba Moon. Upravo je to pravi koncept klupskog V.I.P. prostora svjetskog standarda.

Uz klasičan V.I.P., Moon club Zagreb ima i još jedan atraktivan izoliran prostor sa separeima i stolovima, tzv. "stage lounge". Ponekad se, prema potrebi zahtjevne scenografije, kao npr. na nedavno održanom Playboy Partyu, koristi i kao pozornica kluba, odakle mu i riječ "stage" jest u nazivu. Inače je to prostor povišen od podija, idealan i za sjedenje i za plesanje.

Doček Nove 2016. Godine u prekrasnom klubu Moon ima "all inclusive" ponudu: neograničana konzumacija pića cijelu noć za regularne ulaznice i neograničana konzumacija jela i pića cijelu noć, te V.I.P. pass za V.I.P. prostor za V.I.P. ulaznice.

Početna cijena ulaznica iznosila je 249kn za regularne ulaznice, te 349kn za V.I.P. ulaznice, a od ponedjeljka 28. prosinca, regularne ulaznice imaju novu cijenu od 349kn, te V.I.P. ulaznice novu cijenu od 449kn.

Za glazbeni program biti će zadužena 2 odlična DJ-a: DJ Carl Maxx & DJ Jurki. Pripremaju novogodišnji mash up set, pun r'n'b, pop, reggaeton, pop-rock hitova te nakon 3:30h urbanijih hitova sa domaće glazbene scene.

DJ Carl Maxx, sudionik prestižnog Ultra Europe festivala, poznat je i po dugogodišnjoj residenciji u klubu Papaya na Zrću, te legendarnim zagrebačkim klubovima Mansion, Piranha, Gjuro 2, Saloon i Aquarius.

DJ Jurki je također dugogodišnji resident DJ klubova Mansion Zagreb i Papaya na Zrću, također je sudionik Ultra Europe festivala kao član house dueta Frankie Headfors, a i tvorac je projekta Fantasy Pool Party u Samoboru.

Doček Nove u ovako prekrasno prostoru je odjeknuo brzo, pa su svi separei ionako već rezervirani, ali preostalo je još ponešto ulaznica, pa bi bilo dobro doći do njih dok još postoje u prodaji. Pretprodaja ide preko kluba direktno (informancije i rezervacije na: 091/3666678), te preko sustava Entrio: https://www.entrio.hr/event/nye-2016-moon-club-zagreb-all-inclusive-dj-jurki-dj-carl-maxx-rnb-reggaeton-house-p-2913 

Pročitajte više