Dođite večeras na "1 Man Show" Pedje Bajovića

"1 MAN SHOW" - cjelovečernje druženje s jednim komičarem, seli se u The Movie Pub! U utorak, 26. siječnja od 21 sat, sezonu će otvoriti Pedja Bajović i njegov jednoipolsatni "Zagrebu... s nogu". Cijena ulaznice je 30 kuna, a rezervacije se vrše na broj 095/814-0483 ili na info@komedijasnogu.com.

Pedja se vraća nakon blagdanske pauze, provedene radno, u što se možete uvjeriti u kratkom videu "Pedja Bajović vs. Milan Bandić". Na dnevnom redu ovog sastanka su sljedeće teme: Zašto je toljaga iz raja izašla? Na koji način se žene vade iz problema? Kako u braku imenice mijenjaju glagole? Gdje se zaista nalazi Amerika? Tko nam je kriv, a nisu Slovenci? Zašto je `novi život` samo poetičan naziv za zajeb? Koliko je prirodno prdnuti u kinu? I još više pitanja i još manje odgovora. Pedja to istražuje zajedno s publikom.

Nekima je četnik, nekima je ustaša, sebi je ponajviše - partizan. Jednima je bezbožnik, drugima antikrist, sebi je - smrtnik. Nekada najveći neprijatelj narodnjaka. Nekada najveći penetrator zapadno od Dunava. Danas samo i jedino - Pedja Bajović.

Pročitajte više