Dok se Mario Mlinarić dirao, Dino od Sonje Kovač žicao pusu

U SPAVAĆOJ sobi trenutačno najpoznatijih farmera u zemlji u krevetu su ležali Mario Mlinarić i Dino Bubičić. Harmoniju popodnevnog drijemeža pokvarili su Sonja Kovač i Vajta primijetivši da se nešto čudno događa u području ispod struka Marija Mlinarića. "Mario, što to radiš", iznenađeno je upitala Sonja, da bi joj ovaj odgovorio kako se "samozadovoljava na njezine grudi". U to se javio Vajta i rekao: "To se zove džepni biljar".

Smrdljivi Martin pao mrtav

Čim je kamera svoje neumorno oko počela fokusirati na njegovo međunožje, Mario je u hipu izvukao ruku iz gaća te se nonšalantno upustio u nebitni razgovor s Vajtom. Pored njih Sonja je primijetila svoj odraz u prozoru te je skužila kako joj je izašao ogromni prišt, da bi krajičkom oka zamijetila da je sa zida gleda smrdljivi martin. Kao gazela je poskočila Bubiju u zagrljaj i zamolila ga da ubije životinjskog neprijatelja.

"Ja ću riješiti martina ako mi daš pusu", rekao joj je Bubi, a Mario je zajedljivo nadodao: "E, Sonja, ali moraš mu ljubiti zeku u nosić". Bubi se ustao, lopatom za smeće opalio smrdljivog martina po glavi, a ovaj je pao mrtav na pod. Sonja je opet poskočila i pred svima rekla: "Evo vidite što je pravi muškarac, Bubi je pravi muškarac! Evo, Bubi je dobio pusicu, sad se možeš vratiti u krevet a ja ću te pokriti".

Sonja je pokrila Bubija, Mario se, pretpostavljamo, vratio dovršiti započeti posao, a duh smrdljivog martina s drugovima na nebu umire od smijeha što je "sestrica" Sonja proglašena najsmrdljivijom farmericom koja ne prestaje svojim prdežima svima zagorčavati život na selu.

L.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više