Domaće zvjezdice ne padaju na prvoaprilske šale: "Imam pametnijih planova danas"

DANAŠNJI dan protekao je u jeku šala i pošalica na tuđi račun. Ipak, čini se kako naše domaće zvjezdice ne padaju na fore, barem kad je u pitanju prvi april. Dok su neki uopće zaboravili na prvoaprilske šale, drugi su cijeli dan bili oprezni i nisu vjerovali nikome ništa. Jedna od takvih, sumnjičavih, je i Belma Hodžić koja se danas nije dala zeznuti.

"Moram priznati da su me puno puta danas pokušali prevariti, ali nisam nasjela. Možda eventualno sutra saznam ako do sad nisam primijetila da je riječ o prvoaprilskoj šali", rekla nam je voditeljica koja nije smišljala nikakva fore jer je bila previše zaposlena. "Često me prijateljice i moji doma zafrkavaju pa se ne obazirem na te šale", tvrdi lijepa Belma.

"Nije me nitko zeznuo danas, koliko znam..."

Baš poput Belme, Barbara Kolar također nije danas "pala" na foru. "Nije me nitko zeznuo danas, koliko znam, jedino ako nisam primijetila", rekla nam je Barbara koja smatra da se danas nitko ne trudi da bi te šale bile dovoljno dobre da njima uspiju zavarati nekoga.

Na prvoaprilske šale nije "pao" niti Dalibor Matanić koji trenutno mudro smišlja neku foru koju će podvaliti nekom prijatelju kad se bude najmanje nadao. "Probali su me zeznuti, ali na sreću nisu uspjeli. Imam još nekoliko sati pa ću smisliti nešto dobro pa kad se svi opuste onda treba krenuti u akciju", rekao nam je simpatični redatelj.

"Marijana je popušila moju foru"

I dok Matanić smišlja, Marko Tolja već je realizirao svoju šalu i tako uspio preveslati menadžericu Marijanu Batinić. Kako nam je ispričao, Marijana je "lagano popušila njegovu foru" kada joj je rekao da će on i njegova plesna partnerica biti diskvalificirani iz showa Zvijezde pjevaju jer su muljali s glasovima. Ipak, ubrzo je doznala da je riječ samo o prvoaprilskoj šali, ali svejedno se nije uspjela osvetiti Marku jer je, tvrdi pjevač, trebala biti orginalnija.

Na prvoaprilsku foru i to onu Indexovu, pao je Ištvan Varga koji je u pet ujutro ostao u čudu kada je počeo čitati poruke bivšeg premijera Ive Sanadera. "Vozio sam prijatelja na aerodrom pa sam se usput spojio na internet na povratku kući i ostao u čudu kada sam počeo čitati te poruke. Ubrzo sam shvatio da je riječ o prvoaprilskoj šali", priznaje nam Ištvan koji ne planira nikoga zeznuti na današnji dan jer, kako kaže, nema inspiracije.

Među onima koje danas nitko nije uspio preveslati, barem kako oni sami tvrde, našla se i Danijela Dvornik koja nam je rekla da je skužila da je riječ o prvoaprilskoj šali čim joj je netko danas rekao nešto šokantno. "Čim su mi nešto takvo rekli odmah sam skužila da je riječ o šali", tvrdi Danijela s kojom se slažu Antonija Blaće, Frano Lasić i Maja Šuput. "Danas mi nije to na tapetu. Imam pametnijih planova", rekla nam je plavokosa pjevačica.

Pročitajte više