FOTO Nikolina Pišek pokazala kako je uređena njena vila od 1.7 milijuna eura

VODITELJICA Nikolina Pišek se useljava u svoju luksuznu vilu vrijednu 1.7 milijuna eura u zagrebačkim Šestinama koju je kupila s preminulim suprugom Vidojem Ristovićem. 

S pratiteljima je podijelila kako izgleda njezin novi dom. Sve je još prekriveno kutijama sa stvarima koje treba raspakirati, ali je Nikolina pokazala dio namještaja kojim je uredila novu vilu.

"Work in progress. Svašta tu ima i još ništa nema", rekla je Nikolina.

Pokazala novu garderobu

Pokazala je i kako izgleda njezina garderoba. "Mali noćni radovi", napisala je u opisu snimke na kojoj slaže odjeću dok sluša talijanske pjesme.

Nikolina je prije nekoliko dana objavila da uskoro mijenja svoju adresu.

"Bilo je dosta grbavo i izazovno, s dosta hupsera na putu, i bit će još svakojakih situacija. Idući tjedan mi istovremeno ulazi ekipa za seljenje, istovaruju stvari, i nadamo se obećanom stizanju namještaja u utorak. Gdje ćemo za to vrijeme i na čemu spavati, što i gdje jesti, gdje se tuširati i što iz koje kutije oblačiti - ne znamo", napisala je u objavi. 

Vila se na Index Oglasima prodavala za 1.7 milijuna eura

Podsjetimo, Nikolinina vila je 2022. godine osvanula i na Index Oglasima, ali je u oglas u međuvremenu istekao. Svoju luksuznu vilu u podsljemenskoj zoni prodavala je za spomenutih 1.7 milijuna eura. Kuća ima 420 kvadrata i okućnicu od 1460 kvadrata koja je izgrađena 2012. godine. Otvorenog je tlocrta s velikim boravkom, kuhinjom, izlazom na bazen, ima 3 spavaće sobe i prostor za osoblje. 

Pročitajte više