Domaći bend nakon objave Marka Bošnjaka da radi u fast foodu: Želimo ti pomoći

Foto: Press/Facebook/Ivo Čagalj/PIXSELL

NAKON što se Marko Bošnjak požalio da teško ujutro ustaje jer do kasno radi kao pomoćni radnik u jednom zagrebačkom fast foodu na Črnomercu, na Facebook stranici benda Barabe osvanuo je status posvećen 19-godišnjem pjevaču.

"Dragi Marko, kao tvoji stariji i iskusniji kolege želimo ti pomoći da i dalje ostaneš u glazbi koju najviše voliš. Stoga, dajemo ti ponudu da postaneš back-vokal ili tehničar grupe Barabe. Ovim angažmanom (jer doista puno nastupamo - uživo, pred stvarnom publikom), zasigurno bi riješio svoju tešku financijsku situaciju, a i dalje bi bio usko vezan uz glazbu.

Ako netko pozna Marka, molimo da mu prenese ovu ponudu. Rado ćemo pomoći mladom perspektivnom kolegi jer je doista tužno da takvi talenti moraju mesti podove da bi se prehranili. Budimo solidarni i kolegijalni!" piše u objavi.

Podsjećamo, Marko je prošle godine sudjelovao na Dori te je s pjesmom Moli za nas završio na drugom mjestu. Na Doru se planira vratiti, kaže, tek kada bude siguran da ima pobjedničku pjesmu za Eurosong.

>>19-godišnjak koji je lani bio drugi na Dori: Radim u fast foodu, treba plaćati režije

Pročitajte više