Donatella Versace: Prirodne žene su bezveze!

NASLJEDNICA modnog carstva koje je utemeljio slavni genij Gianni Versace i žena poznata po mnogobrojnim plastičnim operacijama za časopis Love progovorila je o svjetskoj modnoj sceni i svojem mjestu u njoj te priznala da joj je priroda zadnja stvar na pameti. "I ne znam koja je moja prirodna boja kose. Prirodno? Što je to prirodno? Ne vjerujem u potpuno prirodne žene, za mene je prirodno nešto što ima veze s povrćem", kaže legendarna Donatella Versace. Ispričala je i da se nikad nije osjećala kao modna ikona te da joj nije problem šaliti se na račun svog izgleda.

Donatella se prisjetila i slavnih devedesetih godina prošlog stoljeća, kada stvari u modnom svijetu nisu bile onakve kakve su danas. "Christy, Linda, Cindy i Naomi zajedno, stalno smo pjevali "Freedom", a George Michael je sjedio u prvim redovima i gledao revije, to su bili trenuci koji se nikada neće ponoviti", smatra Versace.

Prisjetila se i da stvari među djevojkama nisu uvijek bile idilične, kako to modni časopisi vole predstavljati. "Kada bi se pojavila nova djevojka, stare bi uvijek bile ljubomorne i ne bi komunicirale s njom. Jednom je netom prije revije netko uzeo umjetne grudi Linde Evangeliste i ova je pobjesnjela, stalno je vikala 'Gdje je moja sisa, gdje je moja sisa', divljala je po cijelom backstageu", prisjeća se Donatella.

A kako joj se čini današnji modni svijet?



"Danas nije blistav trenutak za modu. Sad nam treba nešto novo, treba nam posebna djevojka, djevojka s velikim egom. Moramo nahraniti ega tih djevojaka. Trebamo nekoga kao Kristen McMennamy, ona je imala ogroman ego. Prekrasno...", zaključuje Versace.

Pročitajte više