Doris Dragović je objavila novu pjesmu: "I sama sam majka, teško je to opisati..."

Screenshot: YouTube

DORIS Dragović je pred 61. rođendan objavila novu pjesmu. Pjevačica je u duetu s grupom Viva snimila pjesmu Dva smo života, a Doris i ekipa objavili su i spot. Nova pjesma, za koju je tekst napisao Neno Ninčević, govori o odnosu majke i djeteta.

"Činilo nam se da to i nije baš puno opjevana tema. Neno Ninčević se usudio. Teško je obradit tu temu, izabrati riječi i sve to skupa a da te ne odvede u čistu patetiku, da ne ode u neku hiperemotivnost. Ne znam to objasniti jer sam i sama majka sinu, zato sam bila sretna kad je Neno 'zakucao' baš ovakav jedan tekst. Znala sam da se može ispjevati a da nije plitki prikaz jedne ljubavi za koju svi znamo da postoji. To je Neno", ispričala je Doris Dragović na Radio Dalmaciji.

Doris sutra slavi 61. rođendan, ali u njezinom domu neće biti velikog slavlja.

"Sve je u znaku Velikog petka, Velike subote. Lipše je kad je rođendan iza Uskrsa jer je to vrijeme slavlja, a ovako prije je nekako malo drukčija tema, ali dobro. Bit će to normalno. Uvijek je tu obitelj, malo ćemo sjesti oko stola, i zaova koja kuha. S obzirom na to da kuha savršeno, baš nas briga što će skuhati, sve je dobro", rekla je Doris.

Pročitajte više