Doris i Irene napustile su "Tri, dva, jedan - kuhaj!"

Foto: Press

SVE JE upućivalo na to da bi Doris i Irene mogle napustiti show „Tri, dva, jedan – kuhaj!“. Već na samom početku večerašnje epizode priznale su da ih je šokirao popis namirnica s čak 24 sastojaka prema kojima su trebale napraviti južnoameričke empanade. No, kad im ni Špiček ni Željka nisu bili od velike pomoći, djevojke su se u potpunosti predale…

Filipa i Petra iz Crvenog tima djelomično su krive što su Doris i Irene ispale iz showa. Njihov popis namirnica za južnoameričke empanade zbunio je i sam žiri koji nije bio od velike pomoći Doris i Irene. Iako su dobro ispekle meso i donekle pogodile okus umaka, buduća snaha i svekrva uspjele su iskoristiti sve sastojke s popisa, no ne i visoke ocjene žirija. U konačnici su ih Franka i Mirna prestigle na tablici ukupnih ocjena – i to za samo jedan bod!

I dok su Doris i Irene bile tužne zbog ispadanja, razloga za veselje imali su Anka i Ivan sa svojim američkim lazanjama te bračni par Pantović, koji je pripremio jelo teškog izgovora (Pollo con pan de yuca e chimichurri) zbog kojeg se smijeh zaorio setom. Oba para drže prva dva mjesta kod Bijelih.
 

Pročitajte više