Doris Pinčić na Splitskom festivalu pričala s bivšim mužem

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

SINOĆ je na splitskim Prokurativama održana druga večer 61. izdanja Splitskog festivala. Na rasporedu je bila Retrospektivna večer najvećih hitova, a pažnju su privukli brojni posjetitelji. 

Vampirica Olja Einfalt, koja je javnosti poznata po sudjelovanju u emisiji Ljubav je na selu, stigla je u dugoj crnoj haljini s velikim prorezom i prozirnim dijelom oko dekoltea. Imala je i poseban dodatak - vilenjačke uši poput onih iz Gospodara prstenova. 

A haljinu s prorezom, ali u zlatnoj boji, nosila je i Doris Pinčić, koja je s Duškom Ćurlićem vodila program festivala. 

Neposredno prije nego što je izašla na pozornicu sjedila je za stolom u blizini pozornice, a u jednom trenutku do nje je došao bivši suprug Boris Rogoznica, s kojim je kratko razgovarala, piše Slobodna Dalmacija

Ranije su objavili kako je Pinčić još prije mjesec dana na HRT-u tražila da se scenarij festivala prilagodi na način da ona ne najavi Rogoznicu, inače oca svoje dvoje djece.

Inače, večeras od 21:45 na Prokurativama je na rasporedu finalna večer Splitskog festivala. Izvest će se 25 pjesama, a nastupit će Mia Dimšić, Alka Vujica, Neno Belan, Tomislav Bralić sa svojom klapom Intrade, Giuliano, Ibrica Jusić, Cambi, Dražen Zečić, Tedi Spalato, Lorena, Domenica i mnogi drugi.

Pročitajte više