Izabrali smo najbolje guze za Međunarodni Slap-Ass dan

Foto: YouTube/Brosome

DOŠAO je i taj dan, Međunarodni Slap-Ass dana, odnosno dan posvećen svim fanovima spankanja: i onima koji vole dobiti po guzi i onima koji vole dati po guzi.

Svi fanovi bujnih ženskih pozadina za ovu novotariju mogu zahvaliti ekipi koja stoji iza Facebook stranice International slap-ass day, a koja jednostavno odabere datum koji im se sviđa i aktivnost koja im se sviđa kako bi "proglasili" novi "međunarodni dan" bilo čega. Tako je nastao i Međunarodni dan spankanja.

"Volimo cure udariti po guzi. Zvuk koji tada nastaje, podrhtavanje koje proizvodi. Valovi na guzi u slowmotionu. Zato proglašavamo 7. studeni Međunarodnim Alap-Ass danom. Na taj dan NIJEDNA guza neće ostati pošteđena. Čut ćete kilometrima udaljeno spankanje. Slatku, slatku simfoniju!", napisali su "organizatori" istoimenog eventa koji se poput epidemije proširio Fejsom.

Pozivu na Međunarodni Slap-Ass dan odazvale su se čak 103 tisuće ljudi, a još 13 tisuća bilo je zainteresirano za njega. Oni koji su ga propustili mogu obilježiti sljdeći Slap-Ass dan koji će biti dan prije Valentinova.

Povodom ovog super dana pripremili smo nekoliko prigodnih fotografija i videa stražnjica.

Što je vaša guza radila na Međunarodni Slap-Ass day? 

Pročitajte više