Doznajemo: Sabina Ćedić prijavljena je policiji zbog degutantnih prijetnji

KADA je prije nekoliko tjedana starleta Sabina Ćedić na svoj Facebook status napisala degutantnu poruku, upućenu "kurvi s kojom ju je prevario dečko", zapitali smo Sabinu što ju je toliko inspiriralo da uputi takve uvrede na račun spomenute djevojke. "Znam da nisam to trebala napisati tako javno, ali bila sam previše povrijeđena zbog toga što me dečko prevario s tom kurvom. Koja žena ne bi tako reagirala", rekla nam je Sabina koja dodaje da se toj djevojci nije nikada direktno obratila te da je dečka ostavila.

Ipak, kako doznajemo, ovo nije prvo Sabinino iskustvo s agresivnim porukama i prijetnjama. Ona je, naime, zbog degutantnih uvreda i prijetnji još u ljeti prijavljena u 8. policijsku postaju u Zagrebu i to od druge djevojke koja je htjela ostati anonimna. Tu informaciju potvrdila nam je i glasnogovornica PU zagrebačke, Aleksandra Ljuba.

"Mogu vam potvrditi da je Sabina Ćedić bila prijavljena zbog prijetnji mobitelom"

"Mogu vam potvrditi da je Sabina Ćedić bila rijavljena zbog prijetnji mobitelom. Također, Sabina je privedena na obavijesni razgovor te su svi detalji dostavljeni odvjetništvu", rekla nam je Aleksandra Ljuba. Također, doznajemo odvjetništvo je te optužbe odbacilo i uputilo na privatnu tužbu


Iako smo joj dali do znanja da imamo informaciju kako je zbog svojeg ponašanja prijavljena policiji, Sabina nam je to demantirala. "Ne, ne, ne. Ne padaju mi te stvari na pamet. Mislim da žena uvijek treba biti dama i ne treba se uzrujavati previše. Muškarac je taj koji gubi i to je to", rekla nam je bivša voditeljica Golih vijesti i - slagala nas.

"Ajde kurvo da se nađemo da te polomim"

Osim klasičnih uvreda, koje očito svakodnevno izgovara, poput "kurvetino", Sabina se okomila i na pokojnu majku bivše djevojke svojeg dečka. "Ajde kurvo da se nađemo da te polomim. Samo mi javi gdje ćeš biti? Ne budi pička već daj da te ubijem", samo je jedna od brojnih degutantnih poruka i prijetnji koje je Sabina uputila anonimnoj djevojci.

Podsjetimo, prije nekoliko tjedana Sabina je na svoj Facebook status napisala sljedeće: "Evo broja od kurve s kojom me dečko prevario... Sad je naravno bivši.. Ako vam je dosadno, zovite je, vrijeđajte je... Ili, ako možda ponudite novce možda i pristane za seks... To joj je najbolja struka... Inače, ona je bivša jebaljka od Ante Gotovca". Taj status ubrzo je maknula s profila, ali je tu istu djevojku fizički napala nekoliko dana kasnije.

U društvu Ante Gotovca te dečka, Sabina se zabavljala u jednom narodnjačkom klubu sve dok joj zabavu nije pokvarila Ines, koja je navodno skakutala oko njezinog najnovijeg dečka. Nakon nekoliko upozorenja Sabina je djevojci opalila šamar. Na cijelu situaciju reagirali su izbacivači koji su starletu i njezino društvo izbacili iz kluba.

Pročitajte više