Doznajte kako napraviti potpuni "smile makeover" u Dentech dental centru u Splitu

Foto: Press

ŽELITE li poboljšati estetske nedostatke vašeg osmijeha poput otkrhnutog zuba, nepravilne boje i oblika zuba ili pak riješiti razmak između zuba, na pravom ste mjestu. U nastavku vam donosimo kako možete trajno riješiti estetske nedostatke vašeg osmijeha na brz i jednostavan način!

"Smile makeover" ljuskicama za zube

Ljuskice za zube jedan su od traženijih tretmana u estetskoj stomatologiji. Njima je moguće riješiti nedostatke poput:

  • nepravilne boje zuba,
  • nepravilnog oblika i položaja zuba,
  • razmaka (dijasteme) između zuba,
  • napuknute cakline,
  • otkrhnutog zuba te
  • abrazije zuba.

Postoje dvije vrste zubnih ljuskica: keramičke (porculanske) i kompozitne ljuskice. 

Ljubazni stomatolozi iz Dentech dentalne klinike u Splitu objasnili su nam koje su razlike među njima, kao i koje vas pogodnosti čekaju do kraja ovog mjeseca.

Keramičke (porculanske) ljuskice za zube

Keramičkim ljuskicama za zube moguće je riješiti brojne estetske nedostatke vašeg osmijeha i jedno su od najtraženijih rješenja u estetskoj stomatologiji. One su u biti protetski nadomjestak koji karakterizira posebna estetska privlačnost. Kod keramičkih ljuskica definitivno je prednost što su estetski ljepše od kompozitnih ljuskica i njima je moguće postići prirodniji izgled zbog mogućnosti nijansiranja boje prema potrebi pacijenta. Tako je keramičkim ljuskicama zaista moguće promijeniti osmijeh u željeni "Hollywood smile".

Ugradnjom keramičkih ljuskica možete dobiti u potpunosti savršen osmijeh, a stručnjaci Dentech dentalne klinike vaše će želje uzeti u obzir. 

Proces dobivanja keramičkih ljuskica sastoji se od:

  • prvog pregleda i konzultacija
  • minimalnog brušenja prednje plohe zubi i uzimanja digitalnog otiska
  • izrade privremenih ljuskica
  • isprobavanja finalnih keramičkih ljuskica te
  • cementiranja ljuskica na prirodne zube.

U Dentechu nam kažu kako porculanske ljuskice svojim sjajem u potpunosti imitiraju caklinu zuba, zbog čega ih je teško razlikovati od prirodnih zubi. To znači da ćete sa keramičkim ljuskicama postići sasvim prirodan i estetski primamljiv izgled vašeg osmijeha.

Keramičke ljuskice također vremenom ne mijenjaju boju i dugotrajne su, a u Dentechu se one izrađuju isključivo pomoću CAD/CAM tehnologije kako bi se postigla maksimalna preciznost kod izrade.

I najvažnije – keramičke ljuskice u Dentechu možete izraditi uz 20% popusta do kraja travnja.  Potrebno je samo naručiti se na besplatan prvi pregled i konzultacije kako bi doznali jeste li pravi kandidat za ugradnju keramičkih ljuskica!

Kompozitne ljuskice za zube

U Dentechu su nam također objasnili što su to kompozitne ljuskice za zube i kakav je proces njihove izrade.

Kompozitne ljuskice za zube se izrađuju injekcijskom tehnikom, pri čemu se tekući kompozit ubrizgava kroz posebni silikonski „ključ“ izrađen upravo prema vašem osmijehu. One ne zahtijevaju prethodno brušenje zubi i moguće ih je odraditi u svega nekoliko posjeta.

Kompozitne ljuskice također su prikladne za one koji žele uljepšati estetske nepravilnosti svoga osmijeha i financijski su povoljnije rješenje od porculanskih ljuskica. Proces izrade ovakvog tipa ljuskica je također brži jer nije složen kao proces izrade porculanskih ljuskica. 

Kako možete doznati jeste li kandidat za ugradnju zubnih ljuskica?

Sasvim je jednostavno – samo se trebate naručiti na besplatni prvi pregled i konzultacije u Dentech dentalnoj klinici u Splitu. Učinite to putem e-pošte info@dentech.hr te Vibera i WhatsAppa putem +385 99 482 7567, kao i Facebooka ili Instagrama, a ljubazno osoblje Dentecha pronaći će termin koji će vam najviše odgovarati. 

Pročitajte više