Drama u HTZ-u, Goran Kos želio napustiti show: Puknuo sam, treba mi psiholog

UOČI polufinala showa Hrvatska traži zvijezdu, kandidati su pod jakim pritiskom. Konkurencija je žestoka, a gledateljima svaki put treba pružiti kvalitetan i originalan nastup. Goran Kos vrlo se teško nosi s tim pritiskom i danas je, kako kaže, potpuno "puknuo" te je zamalo napustio show. Goran je od početka označen kao favorit za pobjedu što je doživio kao određeni teret, no utjehu je našao u novoj simpatiji, jednoj od novinarki koje je upoznao tijekom snimanja showa. "Skoro mi je došlo da odem. Jednostavno mi je puknuo film i mislio sam da neću moći izdržati. Sad je sve ok i treba mi samo jedan dobar razgovor sa psihologom pa će biti sve u redu", ispričao je Goran u razgovoru za Index.

"Normalno da ću ostati. To mi je životna prilika i ne mogu je propustiti"

"Izludila me ta izolacija, od kako sam tu osjećam neki pritisak. Ne mogu se najbolje osloboditi, iako se trudim. Uz sve to, dobio sam zahtjevne pjesme i nisam baš zadovoljan kako ih izvodim tako da mi se danas sve nakupilo", rekao je Kos koji je na kraju ipak odustao od odlaska iz showa: "Normalno da ću ostati. To mi je životna prilika i ne mogu je propustiti". Nakon trzavica koje je imao s ostalim kandidatima, Goran kaže kako su međuljudski odnosi sad u redu te su se strasti smirile. "Sad smo svi manje više u svom filmu. Usmjereni smo na svoje pjesme i probe, postali smo svi pomalo povučeni i razmišljamo samo o nastupu", kaže Kos kojem u teškim trenucima podršku daje njegova nova "simpatija".

"Svidjela mi se jedna novinarka, ali ne znam koliko imam benzina kod nje, kak' se kaže"

Naime, Goran se navodno zaljubio u jednu od novinarki koja prati show te je s njom redovito na telefonu, pogotovo kad ga uhvate "žute minute". "Svidjela mi se jedna novinarka, ali ne znam koliko imam benzina kod nje, kak' se kaže", rekao nam je uz smijeh. "Ne bih želio govoriti njeno ime da je nepotrebno ne izložim. Upoznali smo se poslovno i nadam se da bi nešto od toga moglo biti. Ona mi je svjetlo u tunelu. Teško mi se otvoriti prema takvim stvarima, tako da se ne želim više nepotrebno izlagati", rekao nam je Goran. Kaže kako dotična novinarka zna što on misli o njoj te je nakon završetka showa planira pozvati van.

Pročitajte više