Dreletu supruga doslovno s neba pala u naručje

UOČI proslave 100. godišnjice zrakoplovstva u Hrvatskoj danas su se u organizaciji Aerokluba Zagreb na sportskom aerodromu Lučko rijetki sretnici imali prilike okušati u skokovima padobranom ili pak uživati u panoramskom letu iznad Zagreba.

Među poznatim licima našao se i Davor Dretar Drele, koji se ovog puta nije odvažio na akrobacije već je pružao moralnu podršku dvjema damama koje su ga hrabrile prilikom njegova nedavnog bungee jumping iskustva - supruzi Michelle i kolegici s posla, Tomislavi Gudelj. I dok je skok kolegice potrčao ovjekovječiti mobitelom, suprugu je na tlu Drele nakon skoka nagradio zagrljajem i poljupcem.

Podsjetimo, 100. godišnjica zrakoplovstva obilježit će se velikim aeromitingom 28. kolovoza na aerodromu Lučko. Očekuje vas prvi let Penkalinog aviona nakon 100 godina, kao i prvi Air Race u Hrvatskoj na kojem će se međusobno utrkivati vojni i civilni avioni. Za kraj će vas podići veliki Open Air koncert na kojem će nastupiti S3NGS, TRN, Majke, Zadruga, Kino klub, Cinkuši i Pips, Chips & Videoclips.

Pročitajte više