Drew Barrymore donirala 500 tisuća funti za djecu u Africi

DREW BARRYMORE donirala je 500 tisuća funti humanitarnoj organizaciji World Food Programme kako bi pomogla kupiti hranu za djecu u Africi.  A svoje je humanitarne namjere svjetskoj javnosti obznanila u Oprah Winfrey showu. 

"Svojim sam očima vidjela kako jedna mala šalica hrane može usrećiti dijete", rekla je Drew koja se nadovezala za temu u emisiji. Naime,  "Fill the cup" prikuplja tri milijarde dolara kako bi se u godini dana prehranilo 59 milijuna afričke djece.

"Kvalitetna hrana djeci pomaže bolje učiti, koncentrirati se, osim toga zdravo živjeti znači imati sjajniju budućnost", rekla je Drew.


Drew Barrymore je od prošle godine ambasadorica u borbi protiv gladi

33-godišnja glumica već tri godine svojim doprinosima pomaže humanitarnim organizacijama pa je tako prošle godine postala ambasadorica u borbi protiv gladi. Do sada je dva puta  otputovala u Keniju kako bi iz prve ruke vidjela kako se troši novac koji je donirala te kako organizacija djeluje.

Drew Barrymore trenutačno slobodno vrijeme provodi na odmoru u Meksiku gdje je otputovala sa svojim dečkom Justinom Longom kako bi proslavila svoj 33. rođendan koji je bio 22. ožujka.

L.V.

Pročitajte više