Slavna glumica šokirala izjavom: Jedva čekam da mi majka umre

Foto: Profimedia

GLUMICA Drew Barrymore priznala je da "jedva čeka" da njezina majka Jaid Barrymore umre. Barrymore je bila iskrena o svom burnom djetinjstvu s majkom, otkrivši kako je ljubomorna na prijatelje koji su "već ostali bez roditelja".

"Sve su njihove mame otišle, a moja nije. Ja nemam taj luksuz. Ne mogu dočekati to", rekla je Drew za New York magazin.

"Ne želim živjeti u stanju da želim da netko ode prije nego što mu je suđeno samo kako bih ja mogla rasti. Zapravo želim da bude sretna i napreduje i bude zdrava, ali moram je*eno rasti unatoč tome što je ona još uvijek na ovom planetu", objasnila je. Međutim kasnije u intervjuu glumica je podijelila grižnju savjesti zbog svojih oštrih komentara.

"Usudila sam se to reći i nisam se osjećala dobro", rekla je i dodala da joj je ipak stalo.

S 12 godina već je bila na odvikavanju od droga

Poznata je 48-godišnja glumica u prošlosti otvoreno govorila o odrastanju s majkom koja joj je bila menadžer i vodila je na holivudske zabave, uključujući one u Studiju 54, dok je bila dijete. S 12 godina Drew je već bila na odvikavanju od droga i alkohola, a s 13 mama ju je smjestila na psihijatrijski odjel u Kaliforniji.

"Mislim da je stvorila čudovište i nije znala što bi s njim", rekla je Howardu Sternu u intervjuu 2021. godine. Godinu dana kasnije, kada je imala samo 14 godina, emancipirala se.

Iako je Drew uspjela oprostiti svom ocu, Johnu Davidu Barrymoreu, prije nego što je umro 2004. godine, s mamom se nikada nije u potpunosti pomirila premda je rekla za New York Magazin da ne "okrivljuje" Jaid za "sve izazove u svom životu".

Glumica, koja ima dvije kćeri s bivšim suprugom Willom Kopelmanom, ranije je objasnila kakav joj je trenutačno odnos s majkom, rekavši da će je "uvijek podržavati". "Ne mogu okrenuti leđa osobi koja mi je dala život. Ne mogu to učiniti. Toliko bi me boljelo. Smatram to vrlo okrutnim", rekla je za People.

Pročitajte više