Dugi jezik Gorana Višnjića

Višnjić je u četvrtak gostovao u showu i tijekom razgovora je otkrio javnosti odgovor na pitanje kako će završiti ljubavna priča između doktora Kovača i Abby. "Već smo snimili tu epizodu s vjenčanjem, biti će prikazana uskoro. U prvoj polovici epizode se ne može sa sigurnošću reći što će se dogoditi, no završava našim vjenčanjem. Slatka je to epizoda. Svi to znaju." - rekao je Višnjić.

Već je ranije najavljeno kako će Višnjić, koji je u "Hitnoj službi" glumio osam godina, napustiti seriju nakon što snimi nekoliko epizoda nove sezone, ponajviše zbog dogovora s producentima koji su željeli završiti priču između doktora Kovača i Abby. Kakav će biti taj završetak, bilo je jedno od najintrigantnijih pitanja nove sezone, a sada je Višnjić to preuranjeno objavio te time mnogima upropastio "radost iščekivanja" nove sezone.

Višnjić je još tijekom gostovanja naglasio kako će ga uz seriju uvijek vezati lijepe uspomene, te kako su mu producenti dali priliku da se dokaže dok se kao stranac još uvijek borio s jezikom. "Moje poznavanje engleskog je bilo toliko katastrofalno da nakon što sam počeo glumiti u seriji, četiri godine su mi plaćali trenera za dijaloge. To mi je stvarno pomoglo." - rekao je Višnjić.

I.M.

Pročitajte više